Baiatul e la facultate acum, este in perioada in care trebuie sa EXPERIMENTEZE CAT MAI MULTE CEARSAFURI cu putinta, el acum nu isi permite sa isi piarda timpul cu tine, este inutil o relatie la distanta in timpul studentiei, tu vezi-ti de scoala invata sa fi admisa la o facultate de prestigiu si de acolo va incepe viata pentru tine, din cate am citit baiatul s-a saturat si plictisit demult de tine si nu stia cum sa mai scape odata de tine, lucru logic si perfect de inteles, este tanar nu avem timp de pierdut cu "romante" trebuie doar sex si atat.
Ok, am inteles ce mi-ai spus si iti multumesc. Dar daca ii trebuia doar sex si atat, de ce a insistat atat sa ma cunoasca. Am vorbit cu el 1 luna si nu am vrut sa ma vad cu el, de abia cand am facut 1 luna jumate de cand vorbeam, atunnci ne-am vazut si nici atunci nu i-am zis concret ca vreau sa fiu cu el. Si a avut rabdare, mi-a cunoscut parintii. Si dintr-o data s-a rupt totul. Peste noapte. Fara explicatii. Asta nu inteleg. Cand sunt cu prietenii parca parca tot imi mai trece si ma detasez, dar seara, acasa. imi aduc aminte de tot si ma apuca starile mele. Cateodata ma apuc sa scriu tot despre el sa ma descarc. apoi sterg.Chiar nu stiu cum sa procedez sa nu ma mai gandesc atat
Corect. Te poti duce pana la el si il poti intreba in direct si in reluare ce naiba s-a intamplat si de ce nu mai da nici un semn de viata.
Cu parere de rau insa tin sa te avertizez ca cel mai probabil ori a aparut alta in peisaj ori se distreaza...viata de student este total diferita de viata de dinainte.
Sentimente pentru tine e clar ca nu mai are din moment ce de atatea luni nu ati mai comunicat.
Nu pricep de ce plangi atata? Pentru ce? Pentru 4 luni amarate in care va vedeati cate o ora de 3 ori pe saptamana? Asta nu e relatie. Asteapta sa mai cresti...sa apuci sa locuiesti cu cineva...sa vezi atunci drame pe capul tau.
Foarte rau ca esti atat de slaba incat te darama o "relatie" in halul in care practic iti pui viata pe stop. Cum naiba sa nu iesi din casa, sa nu mai inveti? Eu daca eram parintele tau sincer cred ca iti dadeam o mama de bataie sa iti iasa la 15 ani iubirile din cap.
Esti inca un copil si nu e cazul sa dramatizezi atata. Inteleg ca te doare dar fa un efort si treci peste.
Il poti suna eventual, daca nu ai cum sa te vezi cu el fata in fata, si il poti intreba ce s-a intamplat atunci, de la ce s-a terminat si de ce nu a avut curaj sa iti spuna ca s-a terminat.
Oricum, pentru un tip de 18-19 ani, sa stea 4 luni dupa curul uneia care are 15 ani, e la km distanta si mai si face pe nebuna ca nu se deplaseaza la ea de cate ori are ea chef...a, si cu care nici nu face sex...e o pierdere de timp.
Excelent raspuns ai pus punctul pe i, merita funda
Poftim?
Deplaseaza-te pana la el.