| Yukii987 a întrebat:

sunt baiat am 17 si fac 18 in dec, am trecut cls 11-a. deci ultimele zile de scoala vedeam mereu o fata in statia de microbuz, din pacate nu o cunosc si nu am vb vreodata cu ea, am aflat prin intermediul unei colege cum o cheama. ea a trecut in clasa 10 e cu 2 ani mai mica ca mine, si ii am si facebookul si sta in satul vecin (ajung cu bicicleta in 15 min max) nu are prieten. nu stiu cum sa fac cunostinta cu ea, adica nu pot sa maduc la ea si sa-i spun - auzi u esti fata din statie si m-ar interesa sa te cunosc, nu stiu sigur daca e o idee buna si nu vreau sa astept toata vacanta sa o cunosc ...imi trebuie un sfat!

Răspuns Câştigător
| marinaa9 a răspuns:

Ii spui buna, ii spui ca iti plac pozele ei si dupa gasesti tu subiect de discutie
ca: ce muzica asculti sau..nu stiu asta tine de tine..succes

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te duci frumos cu bicicleta in satul vecin si poate ai norocul sa o vezi, daca o vezi incearca sa ii zambesti si incearca sa ii zici un buna ceva, nu stiu.

| marinaa9 a răspuns:

Incerca intai sa ii dai like-uri la poze,comantarii in cazul in care nu esti timid,si daca esti dragut eu zic ca va intra in vorba cu tine, daca nu abordeaz-o tu pe chathappy cand incepe scoala salut-o, zambeste-i, stati pe aceleasi locuri in microbuz
sau incerca sa faci totul dupa tine, eu iti zic din viziunea mea cum o fata nu ar fi deranjata/agresata de un baiat 'ciudat' pe facebook sau in microbuzlaughing))

| Yukii987 explică (pentru marinaa9):

Poi, like-uri o sa ii dau desi nu mi se par cine stie ce ca si altii ii dau, comentarii nu ii las de acuma, sunt cam timid dar destul de curajos pentru a incerca sa vb cu ea, si pana o incepe scoala ori mor eu ori pierd interesul... si nu e nimic pe microbuz cu mine e pe altu.asa ca mai bine vad ce fac de acuma. Eu speram la niste sfaturi cum as putea sa intru in vorba cu ea, ce sa ii zic. Multumesc pentru raspuns

| marinaa9 a răspuns (pentru Yukii987):

Ii spui buna, ii spui ca iti plac pozele ei si dupa gasesti tu subiect de discutie
ca: ce muzica asculti sau..nu stiu asta tine de tine..succes

| Metaxa24 a răspuns:

Cand o mai vezi in statia de microbuz, intreab-o daca a trecut, si apoi sune "apropo, eu sunt (numele tau)