anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am aproape 18 ani. Voi face dragoste cu partenera mea curand si sunt nelamurit la cateva astecte :

1) Am prezervative Durex Pleasure Me. Credeti ca sunt potrivite pentru prima data? (Suntem amandoi virgini)

2) In cazul meu, o masturbare in ziua aceea ar ajuta? Ma gandesc ca as ejacula mai tarziu fata de normal si mai putin.

3) Cate prezervative ar trebui sa am la mine? Am trei deocamdata, dar pe unul l-as testa inainte. Doua ajung sau sa le pastrez pe toate trei?

Alte sugestii care ma pot ajuta?

P.S. Sunt intrebari serioase, va rog sa nu faceti misto.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. daca nu e vreun prezervativ din ala extra subtire e bun oricare
2. te ar ajuta, da vezi poate iti pierzi cheful de tot
3. iti sugerez sa le ai pe toate 3, la primul contact o sa fie sange, o sa te tina extrem de putin... e bine sa fii sigur ca mai ai rezerve

alte sugestii. invata inainte cum sa pui prezervativul corect, niciun contact inainte sa pui prezervativul, grija la asternuturi ca s ar putea sa se murdareasca

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a elimina in proportie de 100% orice posibilitate de a se putea produce o sarcina, dintr-o greseala privind montarea incorecta a prezervativului sau ruperea accidentala a acestuia, te-as sfatui ca sexul de dezvirginare sa fie intretinut in perioada 100% nefertila a ciclului menstrual adica cu 3-5 zile inainte de momentul de incepere a menstruatiei. In ultima saptamana a CICLULUI MENSTRUAL in mod absolut sigur nu poate exista un OVUL VIABIL deci chiar si in cazul in care sperma ajunge in vagin din greseala, accidentat, sau intentionat, formarea unei sarcini este IMPOSIBILA. Chiar daca te vei masturba si cu putin timp inainte, primul sex si probabil si al 2-lea vor fi extrem de scurte. Fiindca este indicat ca intotdeauna sa se foloseasca prezervativul in cazul sexului de dezvirginare, ar fi indicat sa ai un numar de minim 3 prezervative sauchiar mai multe. Si revin, incercati sa intretineti primele contacte sexuale in perioada sigur nefertila de dupa ovulatie, adica ULTIMA SAPTAMANA a ciclului menstrual. Spor la munca. big grin

| vocea a răspuns:

Salut,
1. Da sunt potrivite dar ai grija sa fie subtiri, penisul tau nu stiu daca se excita cand o sa le pui fiindca nu esti obisnuit cu ele.
2. Asta depinde de organismul tau, exista 2 posibilitati ori sa iti dai drumul repede ori sa ti se inmoaie penisul.
3. Pastreaza, sunt bune pentru orice eventualitate poate o faceti de mai multe ori.
Cea mai buna sugestie si o sa te ajute sigur, este ca sa ai un preludiu lung fiindca el conteaza enorm de mult, nu te arunca repede, fa totul sa fie romantic, astfel numarul va tine mai mult si ea se va excita mai repede.

| Bishopp a răspuns:

1. Durex mi s-a intamplat sa se mai rupa dar Love plus niciodata.
2. O masturbare sau chiar 2 te ajuta, o sa fi destul de excitat incat sa poti face treaba si sa o sa ti dai drumul repede.
3. Iti ajung 3 prezervative. Nu o sa faceti sex nebun toata noaptea din prima ca sa ejaculezi mai mult de 3 ori. Pentru urmatoarele dati o sa ai nevoie de un bax laughing).
Fao incet si sigur ca daca te grabesti putin se sperie, si o sa i fie frica si o sa intrerupa iti spun din experienta. Excit-o bine inainte 30 de minute freac-o si excit-o in asa fel sa te vrea ea, sa te cheme, sa ti zica : " acum! ".
Multa bafta! Astept rezultatul!