Fa-o sa sufere la fel cum te-a facut ea sa suferi, numai din razbunare.Imprieteneste-te cu o alta fata, discuta cu ea in fata fostei, tradeaz-o la fel cum a facut si ea, dar fi mai indiscret, ai grija sa nu te dea in gat altcineva ca tu de fapt vrei sa i-o coci
Wow si credeam ca eu am probleme
In fine. Cati ani ai in primul rand? Presupun ca as putea sa te ajut... pot spune ca am avut si eu astfel de prieteni s nu e prea placut ( mai ales cand est bi) si in fine.
Din cate am denotat eu p`aici... sincer ( nu o spun cu rautate sau ceva, Doamne fereste!) red ca u suferi ca - nu mai spun ce ca poate te superi. Fara suparare da stii ca ea isi bate joc de tine in cel mai urat hal posibil!
Cum sa faci asa ceva, adica mie mi se pare inadmisibil! Daca foloseste mereu scuza asta iseamna ca ori e fraiera ori proasta ori ambele. Ma rog tu pari baiat cuminte deci... nu bag mana in foc ca o sa meaarga. Sincer acum? Iti da semne ca te place? Puneti ochlarii de citit! e clar ca vrea sa isi bata joc de tine! Nu o spun cu rautate, nu ma intelege gresit, nu zic dar vreau sa spun ca ar trebui s-o ignori. Cand iti spune vr sa stai cu mine zici si tu ca stai cu alta sau ca iesi cu baietii. Fao sa simta ca tu chiar esti ranit sau ca ea e curva si proasta- cuvintele tale nu ale mele-
Ce pot sa iti spun? iti doresc multa bafta si sper ca te-am ajutat
Ps: scuze de limbaj da ma cam ia valu cand vad astfel de specimene>.>
Wow si credeam ca eu am probleme
In fine. Cati ani ai in primul rand? Presupun ca as putea sa te ajut... pot spune ca am avut si eu astfel de prieteni s nu e prea placut ( mai ales cand est bi) si in fine.
Din cate am denotat eu p`aici... sincer ( nu o spun cu rautate sau ceva, Doamne fereste!) red ca u suferi ca - nu mai spun ce ca poate te superi. Fara suparare da stii ca ea isi bate joc de tine in cel mai urat hal posibil!
Cum sa faci asa ceva, adica mie mi se pare inadmisibil! Daca foloseste mereu scuza asta iseamna ca ori e fraiera ori proasta ori ambele. Ma rog tu pari baiat cuminte deci... nu bag mana in foc ca o sa meaarga. Sincer acum? Iti da semne ca te place? Puneti ochlarii de citit! e clar ca vrea sa isi bata joc de tine! Nu o spun cu rautate, nu ma intelege gresit, nu zic dar vreau sa spun ca ar trebui s-o ignori. Cand iti spune vr sa stai cu mine zici si tu ca stai cu alta sau ca iesi cu baietii. Fao sa simta ca tu chiar esti ranit sau ca ea e proasta- cuvintele tale nu ale mele-
Ce pot sa iti spun? iti doresc multa bafta si sper ca te-am ajutat
Ps: scuze de limbaj da ma cam ia valu cand vad astfel de specimene>.>
1)daca te placea cu adevarat nu se,, cupla'' cu,, Rafael'' ala
2) Nu poti sa o ierti odata ce ea spune lucruri personale despre voi si te mai si jigneste de fata cu alte persoane, si eu consider ca nu te iubeste cu adevarat
3) Zvonurile sunt adevarate din ce ai spus tu aici
4)N u te iubeste nici pe jumatate cat o plci
Deci nu mai pierde timpul cu ea ca e pacat de tine ca esti un baiat asa sensibil si cuminte.
Frate te salut si tin sa i-ti spun ca daca o iubesti impacate mai bine sa cresti o copila cu gura proasta decat una care o arde cu altii ...si da cred ca te iubeste in secret si nu vrea sa i-ti arate