Buna!
Ai fost c-am direct,si s-a gandit ca ai chef de caterinca,ca nu esti deloc serios.
Trebuia pentru inceput s-o saluti,apoi sa o intrebi ce face.
Deodata ce nu ti-a raspuns la intrebarea ''vrei sa ne cunoastem mai bine?'' e clar ca nu ii pari interesant.
Asa face orice fata care e abordata,si nu raspunde...
A preferat sa te lase sa deduci asta in loc sa-ti spuna ''nu, nu vreau sa ne cunoastem''.
Acum n-o mai aborda!
Las-o o saptamana!
Dupa o saptamana abordeaz-o iar, si vezi cum se prezinta.
Daca se prezinta ca acum, e clar ca nu vrea sa va vedeti, si nu are rost sa-ti pierzi timpul cu ea.
Vezi cum faci ca nu afle prietena ta. Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul.
Succes!
Poate nu știe cum să reacționeze.Tu așteaptă un timp că nu e bine să insinști atâta. Sperii fata
Oricum baftă.
Ia-o despacito, nu cu scula inainte, ca najungi niciunde, sa nu crezi ca fetele sunt atrase doar de baieti frumosi, ci la fel cu bani, sau cu suflet bun. Din experienta iti spun.
Nu te lasa de ea daca o placi atat de mult! Insista si tu mai mult, dar incearca sa nu fii direct. Ca noua fetelor nu ne prea place asta.
FUNDA?
Paai, s-a speriat fata ca un baiat mai mare ii propune intalnire, s-a gandit ca o suge-o la fiecare pas, haha
Pai,eu iti spun din punctul meu de vedere pentru. ca sunt fata...da, ai fost cam prea direct pentru ca nu asa trebuia s-o abordezi, ci trebuia s-o iei incetul, cu incetul..sa vorbiti mai multe, si apoi sa-i spui si asta, dar sub alta forma! Eu spun ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru ca ai fost prea direct si sa-i spui ca ai vrea sa ramaneti macar prieteni! :* :* Sper ca ti-am fost de folos :**
Mutubal întreabă: