Nu ar trebui sa-l judecati atat de dur. Nu e nici primul nici ultimul "gay". Dragul meu, nu lua in seama toate rautatile; e alegerea ta ce si pe cine placi. In primul rand, te sfatuiesc sa te gandesti bine-bine in legatura cu sentimentele pe care le simti fata de acest baiat. Daca esti sigur de ceea ce simti, si crezi ca e bine, ai putea sa-i spui. Cine stie, ar putea iesi o frumoasa poveste de dragoste de-aici. Iti urez succes!
Doamne,dar ce oameni cruzi. De parca pierd ei ceva daca tie iti plac baietii . Vai si amar.
Referitor la asta... in primul rand asigura-te ca nu e doar o confuzie de-a ta. Ai avut o iubita fata? E important ca sa vezi cum merge relatia si cu o fata.
Daca chiar iti plac baietii,ar trebui sa incerci sa-i spui, dar numai daca observi ca si el ar avea aceleasi inclinatii.
Intelegi ce vreau sa spun?! Daca ii vei spune asa, direct, il vei speria si sigur nici ca prieten nu-l vei mai avea. Incearca sa-i insinuezi una alta, sa il intrebi ce parere are despre 2 baieti aflati in relatie, chestii d-astea. Daca simti tu ca ar putea fi, spune-i. Daca nu, desi pentru tine ar fi greu, mai bine nu mai spune nimic ca vei ajunge bataia lui de joc.
Sper sa te ajute.
Nu ii spune nimic.Cu parintii insa trebuie sa vorbesti despre ce ti se simti, e ceva serios.Cred ca vei gasi intelegerea si sprijinul lor si ca vor face ceea ce e mai bine pentru tine.Numai bine.
Nu cred ca ai fost la psiholog inca. Incearca totusi sa o faci.
Esti prea mic sa afirmi hotarat ca iti plac baietii. Totul poate fi cauzat doar de o trauma sau ceva de genul acesta asa ca cel mai bine e sa cauti ajutor specializat, nu sfaturi pe internet!
Ceau draga.
Ceva nu pricep. Uite :
1. cum te-au agresat fratele si varul tau? te-au batut sau au abuzat sexual de tine?
2. cum adica psihologul nu poate face NIMIC pentru tine? esti defect si nu te poate repara, sau cum?
A tras sau nu, o concluzie despre ce probleme ai tu?
As vrea sa inteleg mai bine prin ce treci, insa tu dai putine detalii.
1.nu m-au batut intro seara a venit varul nostru la noi si in seara acea ei au abuzat sexual
2.Mama a cautat cel mai bun psiholog, dupa cateva luni(timp in care mergeam la el in fiecare zi)mi-a spus ca nu poate sa faca nimic absolut nimic si nu sunt defect sau ceva.
Stii ca un pic cam minti, nu?
Psihologu ala ii doar pe hartie, ii prost, sau ce?
Si minti, pentru ca la psiho nu se merge zilnic, ca la Alimentara.
Na, in fine. Uite ce cred eu :
Presupunem ca este adevarat ce scrii.
Uite : daca este adevarat ca fratele tau te-a agresat sexual, nu te lasau in aceasta familie disfunctionala.
14 ani
Am uitat sa mentionez ca am 14 ani si el are 15 ani, la psiholog am fost cand aveam 10 ani.
M i! La 14 ani nu cred ca esti inca sigur de deciziile tale! Mai ai timp sa observi!
Faptul ca ai fost agresat in copilarie poate fi cauza atractiei tale pentru baieti. Asta, sau pur si simplu esti gay. Stai calm, n-ai fi nici primul, nici ultimul, dar in cazul asta trebuie sa faci rost cat mai repede de nr lui Mircea Solcanu.
Am impresie ca e ca viroza...se ia din aer!
Pai,psihologul nu ar fi o optiune rea dar încearca sa nu te mai gandesti la el încearca sa intri în vorba cu fete si poate asa o sa îti revii.Si nu renunta la dorintele tale!
Eu stau numai cu fetele dar nu pot sa nu ma mai gandesc la el dar nu o sa renunt la dorintele mele o sa incerc sa le si realizez
Acum, fii foarte atent si baga la cap ce iti zic ca te invat de bine. Cum te duci tu la scoala in fiecare zi banuiesc ca ii stii programul in mare parte(cand chiuleste si cand nu) deci: cand stii tu ca el mai ramane la scoala pleci tu inainte cu ceva timp, ajungi acasa te faci frumos stii tu te dai cu farduri cu rimel cu ruj frumos pe buze le furi masina parintilor si te duci la scoala cu ea, astepti sa iasa colegii tai si te bagi cu el in seama ii zici ca ai ceva pentru el si il ademenesti pana la masina, cand esti aproape de masina(parcata undeva ferita de privirile curiosilor) ii dai o bata in cap(de preferat in crestet sa nu cumva sa ii lasi vreun semn care i-ar afecta frumusetea) si il legi de maini si de picioare si il arunci pe bancheta din spate, apoi conduci pana la cea mai aproapiata padure si il tarai cateva sute de metri prin padure si il legi de un copac dupa ce l-ai dezbracat...de aici banuiesc ca te descurci...
Am sa incerc, dar am numai 14 ani serioas acum, dar cel mai bun prieten al meu stie de chestia asta si o sai ii spun sa ma ajute in plus el are 18 ani.
linarkfts întreabă: