anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat si sunt gay,imi place de ca-ti va baieti din scoala, puteti sa imi spuneti daca este bine sa le marturisesc lor ca imi place de ei sau sa vorbesc cu un prieten bun? Va rog ajutati-ma nu mai suport sa tin atata suparare in mine, cand ma gandesc ca eu nu o sa fiu nici cu unul dintre ei incep si plang 1 ora intreaga.

Răspuns Câştigător
| purpleee a răspuns:

Ohh saracutulpuppy dog eyes sa stii ca eu te inteleglove struck

47 răspunsuri:
| Adita1988 a răspuns (pentru Daya25less):

Ma pis pe mama ta happy

| LarisaRoxxana a răspuns:

E un tip care s-a apucat sa scrie articole pe tema asta. Merita citite! Poti sa si vorbesti cu el :) Merita, un prieten de al meu e gay si vorbeste cu el des, il consiliaza. Merita!:*
http://andreidifferent.wordpress.com/

| CodrinV a răspuns:

Nasol. Trebuie să le placă și lor de tine. Altminteri, îți doresc cucces!

| maximrobertalin a răspuns:

Nu te cred dar cred ca e o gluma uneori plictiseala iti joaca feste daca e asa cum zici tu ca esti gay caut-o pe naomi si pe elton jhonrolling on the floor

| FLORINDRAGHICI a răspuns:

Anonim!
Inainte de a marturisi ca esti gay!
De ce Nu Incerci si o fata?
Poate Nu esti decis inca!
SI MIE MI-A INTAMPLAT DIN DORINTA DE A FACE SEX!
Dar dupa ce am avut o prietena mia-m dat seama ca Acel sentiment(Prostesc de sigur)A fost doar pentru, ca simteam nevoia de a face sex! Incearca sa iti faci o prietena si daca nu reusesti sau poate nici atunci nu-ti gasesti linistea spune-le parintilor tai!(Ei te Vor Putea ajuta) Daca le vei spune alora ca esti gay... SIGUR VOR RADE DE TINE! In Romania A fi Gei e IN AFARA SOCIETATII! Cand te Masturbezi!(Esti Tostusi baiat) Nu mai Te Uita La fimpe Cu Gey! Incearca si la fime cu fete, Fa un mic efort si incearca sa scapi din impasul asta!

Poate Nu ai posibilitatea sexuala de a face sex!(In cazul asta...Gay scrie pe dumneata)Pana Te Hotarasti Ce ESTI! Nu Marturisi nimanui asta decat parintilor daca scapa de sub control!

Si Nu ASCULTA DE CEA CE TISE SPUNE!
Pune Mana pe fetite... DALE CHILOTEII Jos...Si Uita de Colegii tai! happy happy happy :-p

| R0VER a răspuns:

Ma minunez nu atat de intrebarea astuia, (un om inlantuit in pofte nefiresti) ci de cate raspunsuri a putut lumea sa dea! laughing
si apoi, interesant raspunsul pe care l-a premiat cu funda laughing

| 085776 a răspuns:

1.Descarca-te unui prieten bun daca la ei nu poti ajunge. Sau incearca sa deveniti amici, pe urma prieteni si vezi si tu cum decurg lucrurile.
2.Dai naiba p-astia care se dau mari smecheri, ca pana la urma nu-i nimic decat gura de ei!
3.Relax! Daca nu merge cu ei sigur o sa gasesti tu baieti, cu putin noroc si de aceeasi orientare sexuala ca tine. Bye :*

| Anoniiim69 a răspuns:

Este ok, dar nu e bine să le spuisad gandeste-te că unii sunt răi si poate te iau n râssad. si nu băga toti idi; ti in seamă care se iau de orientarea ta. nu poti face ce vor ei, ci ce îti cere tie inima. esti special puppy dog eyes

| FLORINDRAGHICI a răspuns (pentru CristinaElena96):

happy!
Lasati-l ma, sa le spuna, ce aveti cu el? laughing

| hhhapciuuu a răspuns:

Nu poti sa le zici pentru ca sigur te-ar respinge. sunt multi homofobi si sunt mari sanse sa fie si ei. ar cam rade de tine sad
gaseste-ti pe cineva ca tine
happy

| antonio2003 a răspuns:

Da ce aveti cu el ma car are curaj sa spuna, si ce daca tot om e ca si voi nu numai el este asa sunt mii de gay in lume.si referitor la intrebare vb cu un prieten bun si elibereazate, incearca sa ii uiti.Crede-ma nu o sa te mai vada cu aceiasi ochi daca le spui.

| marta45 a răspuns:

Dacă sunt şi ei gay spune-le ca-i placi si gata si daca nu sunt gay nu le spune.

| Ionut_Timis_1998 a răspuns:

Te inteleg! stiu si eu durerea asta am trecut si inca trec si eu sunt gay Mda... dar nu mai suport durerea stiu prin ce treci daca vrei sa vorbim

| Alexbazatul444 a răspuns:

Si eu te inteleg

| FaceMary_Ally_1996 a răspuns:

Cred ca ra trebui sa ai grija cui ii mărturisești sentimentele... nu toți îți vor înțelege orientarea

| aumih16 a răspuns:

Esti sigur ca vrei sa fii gay eu as zice spune sa te mai gandesti totusi

| Paul_Sumanaru_1999 a răspuns:

Bă dacă ar fi să te înțeleg te-ași înțelege și na fie care are puntul lui de vedere sexual.Și eu am un coleg în clasă care este gay.
si 1 ora intreaga plănge.