Dorinta sexuala este guvernata de nivelul testosteronului din organism, de asta femeile au nevoie mai mica de dorinta sexuala, sincer nu e o idee rea daca as putea as face si eu e foarte aiurea sa te atraga fetele si sa nu te placa vreuna, naste complexe si multi nervi asa daca se reduce hormonul va scade dorinta dar vor creste sanii, masa musculara va scadea
Fetele nu „se agață" cu sfaturi de pe internet.
Fii tu însuți și vei găsi una care să te vrea așa cum ești.
Castrarea nu va inhiba total dorința de sex. Dar te va face infertil.
În plus, există alte riscuri ce decurg din asta: cancer, obezitate etc.
Ok cred ca mai bine mi le pastrez decat sa fac cancer...
Nu este chiar asa. Libidoul e dependent de nivelul de testosteron. Erectiile nocturne dispar rapid, dorinta de a te masturba de asemenea. Per total te "linistesti" in proportie de 98%. Daca "ti se pune pata" pe cineva e posibil sa faci sex, mult mai dificil, dar per total interesul si dorinta fizica scad extrem de mult. Vorbesc strict din experienta proprie. Singurul risc semnificativ este cel de osteoporoza, in rest nimic. Eu fac privare de testosteron si adaus de estrogen de peste 2 ani si am tot atatea kg ca si inainte. Iar risc de cancer nu exista, dimpotriva castrarea (chimica sau chirurgicala) este metoda de tratament in cancerele dependente de testosteron/dihidrotestosteron. Recomand castrarea chimica, reversibila (partial), relativ ieftina si fara complicatii.
Raspunsul este DA. Nu iti recomand insa castrarea chirurgicala din mai multe motive in plus e aproape imposibil de gasit un medic care sa ti-o faca in Romania si la un cost decent. Iti recomand insa castrarea chimica, e la "liber" la farmacie ca sa ma exprim asa si este oarecum reversibila daca pe viitor vei schimba de idei. Scrie-mi pe privat si iti explic ce si cum.
Trebuie sa lasi masturbarea in primul rand si sa ridici nivelul de testosteron. Asta atrage fetele si mai exact estrogenul feminin
Eu cred ca nu scapi de pofta. Gandeste.te la cateii castrati. Inca mai au pofte. Si noi suntem animale daca stai sa te gandesti, ne diferentiaza capacitatea de a gandi. Eu zic sa nu o fafi pentru ca nu sre nicio legatura cu cucerirea femeilor.
Nu prea mai vreau ca m-am interesat si ii destul de dificil de facut o operatie, cat despre castrarea chimica nu am incredere in ce substante iti sunt administrate.Ar fi insa atat de fericit daca as gasi un leac cat mai natural care sa inlature toata pofta astfel incat cand vad fete pe strada sa pot sa trec pe langa ele fara ca sa ma mai atraga in vreun fel.Cunoasti vreun astfel de produs?
Ochelari de eclipsă
Sincer vorbind nu cred ca are vreo legatura, organele ce se vor scoate au doar rol de fertilizare, adica vei fi ipotent in sensul ca nu vei mai putea fertiliza niciodata nicio femeie ( pe scurt nu vei putea avea urmasi )... cat despre dorinta nu cred ca poti scapa asa usor... este cv firesc. app ce varsta ai si de unde ti-a venit ideea cu sterilizarea?
Am 27 de ani si ideea asta mi-a venit pentru ca m-am saturat sa fiu incontinuu respins de fete....sunt satul sa tot stau sa ma gandesc cu ce am gresit, ce nu a fost bine s.a.m.d.Am cautat pe internet o groaza de sfaturi cum sa abordezi o fata cum sa o faci sa ii placa de tine, am incercat foarte multe si numai bullsh*turi...nimic nu a functionat.Asa ca am renuntat la ideea de a mai incerca sa imi gasesc pe cineva si asa viata iti ofera stres din plin la locul de munca nu este nevoie sa imi fac si mai mult rau continuand sa ma stresez si cu fetele.
Eu zic sa te liniștești, daca nu o sa regreți foarte mult asculta-ma.