anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Sunt cam confuza.Azi in excursie ma jucam cu prietenul meu cel mai bun(baiat).Noi doi ne impingeam asa in joaca sa vedem cine cade primul, si dintr-o data el m-a impins de piept,am cazut pe jos,el peste mine,si mi-a rupt din greseala tricoul(material foarte subtire),si mi-a tras sutienul jos cu mana, tot din greseala.M-am simtit foarte umilita, asa ca am plecat in fuga dupa o casa mai veche.Nimeni nu a vazut oribila scena.Acum am vorbit cu Alex(ca asa il chema),am vorbit deschis(mentionez ca mi-a vazut sanii),si a zis sa nu mai pomenim de asta niciodata.A doua zi, am fost in parc, stateam pe o banca.L-am intrebat daca a mai vazut vreodata asa ceva. Logic, mi-a raspuns ca da(sunt clasa a 9-a). Atunci, am mersacasa la el(eram singuri) si si-a cerut a o mia oara scuze pentru cele intamplate.Normal ca l-am iertat.Suntem cei buni prieteni din maternitate(nascuti in acelasi spital).
Recunosc, imi place 85% de el, si cred ca si luui de mine.M-am trantit intentionat in pat sa vad cum reactioneaza.A venit langa mine si a dat drumul la TV. Dupa aceea "am adormit" cu capul pe el. I-am zis ca îl plac, el mi-a raspuns la fel.Acum suntem impreuna.Dar odata,din nou de fapt,acasa la el, tot linguri imi cazuse cercelul pe jos.M-am aplecat sa-l iau, dar atunci mi-au cazut sanii din sutien.El s-a holbat la mine 5 secunde,dar, ce m-a socat a fost faptul ca a venit la mine in acel moment a pus

mana pe sani si mi-i i-a bagat inapoi in sutien, cu grija.Ce pot face funda? In a
cel mo

Răspuns Câştigător
| SoulAssassin a răspuns:

Prea multe greseli in prea putin timp..sant greseli intentionate...e clar, te place, si vrea sa ti-o puna..cam atat.

2 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

"S-a holbat la tine 5 secunde şi ţi-a băgat sânii în sutien, cu grijă" - Oh, Doamne...
Ce să faci? Presimt că în zilele următoare o să ţi-o tragi cu el, că de', aşa-i moda la 15 ani.

| GoBackInFuture a răspuns:

Prea multe lucruri din "greseala", cred ca pe amandoi va mananca laughing