O sangerare vaginala aparuta cu o saptamana inainte de data calculata a menstruatiei arata ca e ceva neobisnuit.
Exista doua posibilitati:
1. este o sangerare de implantare a sarcinii.
2. este determinata de o dereglare hormonala foarte severa, ceea ce ar explica si simptomele celelalte. partenera ta trebuie sa astepte 7 zile din momentul aparitiei sangerarii, in a opta sa faca un test de sarcina din prima urina de dimineata si in aceeasi zi sa mearga la ginecolog, indiferent de rezultatul testului.
Bună!
DEPINDE de durata/aspectul menstruaţiei...
Există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Dacă menstruaţia ei a avut aceste "caracteristici", atunci e POSIBIL să fie însărcinată!
Dacă, în schimb, menstra a fost "normală" şi a durat 3-7 zile cu o cantitate acceptabilă de sânge, atunci NU cred să fie însărcinată.
Eventual, să facă 2 teste de sarcină CORECTE, aşa cum ţi-am explicat în răspunsul anterior.
Toate cele bune.
Daca i-a venit menstruatia nu poate fi vorba de sarcina.Totusi,durerile pe care le descrii nu mi se par in regula.Nu ar strica un control medical.
De ce mai faceti ma copii sex daca nu aveti experienta ca nu va pot intelege?!
Mutubal întreabă: