| NoNamess a întrebat:

Buna TPU sunt cls a6a dar arat de a8a de cateva luni vad un baiat pe holuri e a8a si se uita insistent la mine. azi am vb pentru prima data cu el ca am facut un pariu daca poate sa ma puna jos in zapada si am acceptat. nu a reusit sa ma puna jos si m-a luat in brate dar se sunase si trebuia sa mergem in clasa. il cam plac dar nu sunt sigura. o prt de-a mea a vb cu el si sau placut acum sunt doar amici. ce sa fac? mi-e frica ca daca ii spun ca il plac o sa ii spun prt lui care e un bou si o sa rada de mine... dar se uita asa insistent la mine. p. S si alte fete mai mici au fost cu el. funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer cred ca nu meriti sa astepti.Adica stiu cum e sa-ti placa de cineva si sa vezi ca nu poti sa faci nimic. Dar vezi sa nu-l iei direct il va lua prin surprindere.winking. Mult noroc

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Du-te si spune-i! Nu conteaza ce zice sau ce crede prietenul lui, chiar te intereseaza parerea altora? Macar asa vei afla daca ai sanse la el sau nu. Si daca a fost si cu altele o sa fie si cu tine, nu-ti mai face atatea griji!

| Buttercup30 a răspuns:

Mai bien risti.Mai ales ca a avut si prietene mai mici.
Tu ii zici, si daca o sa rada inseamna ca e prea imatur pentru o relatie.

| reanu a răspuns:

Curaj spune-i ca il placi nu pierzi nimic cel mai rau poti deveni amica ca vechea lui prietena happy

| spad3r a răspuns:

Uite cum faci,
1 iei id meu spader_alex
2 da-mi funda
3 o sa il ai cu ajutorul meuwinking

| mikivip a răspuns:

Sincer, daca e genu care ar rade de tine, nici macar nu merita sa te mai gandesti la el, sa suferi nu ai de ce pentru ca nu te-a ranit... deci capu sus, sa fii sigura, si eu am patit multe chestii de genu, bine, asta prin liceu, si roata se invarte, o sa iti gasesti pe altu de 10 ori mai frumos ca el tongue mult succes!