Uff complicat...eu l-as alege pe Sergiu dupa descrierile tale, insa tu stii care este relatia ta cu el
Mda cam lunga lista si povestea. Trebuie sa ai rabdare sa o citesti, nu te supara dar cred ca esti in clasa 4-6 din cate imi spui tu aici, dupa cum imi povestesti si dupa cum ii clasifici pe baieti.
In primul rand intelege ce simti tu este doar atractie, probabil te-ai indragostit, si nu stii pe care dintre cei 3 baieti ii placi. Iubirea este cu totul altceva.
In al doilea rand, incearca sa te `cuplezi`de cel care te face sa te simti cel mai bine, cu cel cu care poti fi tu insati, cu un baiat care sa te considere speciala si deosebita de altii, sa nu te barfeasca, sa simta ceva pentru tine si sa-ti arate ca ii pasa de fericirea ta si de cum te simti tu. Daca mai ai nedumeriri lasa-mi un mesaj si-ti voi spunea parerea mea.
Ps: Bafta la agatat! Si alege-l cu grija.
Asta nu e iubire e un capriciu.scuza'ma ca iti spun. Veziti mai biine de scOala ca e mai importanta.decat niste baieti pe care dpa generala poate nu ii mai vezi in veci! Succes...si dca na-i chef de sfaturi gen predici. urmeaza'ti inima :*
Daca ai intreba 3 persoane fiecare cu raspunsuri diferite la care raspuns te-ai simtii usor dezamagita?