| Alexandra_6863 a întrebat:

Buna TPU.sunt cu cineva de o saptamana, da noi ne cun de un an si am fost foarte buni prieteni pana acum.pana acu neam inteles ok dar azi trebuie sa ma intalnesc cu el si inca un cuplu dar a avut tel inchis toata ziua si m-a sunat pe la 2(noi trebuie sa ne intl la 1) si i-am spus dc nu a rasp si a zis ca nu stia ca are tel inchis si dupa voce parea ori somnoros ori beat. m-am certat cu pic cu el si a zis cal enervez. ce sa cred acum? cand mergem pe strada nu ma ia de mana decat cate o data

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Probabil e un tip mai rece mai distant...sau poate nu e genul prea sentimental. poate vrea sa fie mai liber.mai si tu putin rabdare. happy big grin
bafta! :* >big grin

2 răspunsuri:
| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Anonim, fa-ti cont ca esti tare.
nimeni...mai bine ramaneati prieteni. poate ca nu vrea sa te priveasca decat ca pe o prietena foarte buna. acum daca v-ati "combinat" puteti sa stricati si prietenia aia cata mai e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cat am inteles eu, sunt 3 posibilitati. 1- E timid, si poate chiar si. o uitat telu inchis. 2- Cum o zis B&B e genu mai distant si ii trebuie putin timp si n. o fost pregatit si de aia si. a inchis telu (mai putin plauzibil ) si 3- Nu prea ii pasa, si poate prefera sa doarma sau sa mearga cu tovarasi la o bere... alti nu se bag in relati sufocate de genu "te uby soooo much">> si va cunosteti de 2 zile.Bft happy