| Anonim_Pisicuta_1996 a întrebat:

Sunt cu cineva la distanta de 8 luni, dar problema e ca m.am indragostit de altcineva si nu prea il mai plac, tine mult la mine si nu vreau sa il ranesc. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, daca tu crezi ca-l ranesti, voi fi sincer cu tine. Nu o faci si nu-l ajuti cu nimic tinandu-l in loc. Fii sincera cu el si spune-i adevarul, iar ele are doua posibilitati: Merg mai departe sau incep si sufar pentru asta. Nu ai nici cea mai mica vina in ceea ce-l priveste. Mult succes! tongue big grin

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu fa magarii de genul asta.Cum adica te-ai indragostit de altul? Adica esti cu cineva si il inseli sa inteleg? Naspa de tot.Ce ar fi fost daca tipul tau cu care esti tear fi inselat,sa zicem ca tu ai afla,cum te-ai simti? Daca vrei sa fii cu altul,atunci spune-i uite eu simt ca nu ne potrivim,vreau sa fiu singura bla bla,dar nul insela, adica esti cu el si faci sex sau te saruti si cu altul, asta e magarie, cel putin eu asa vad. Dara na acum depinde de fiecare, de ce carater ai. Daca faci chestii din astea, adica sa ai 2 sincer esti o femeie usoara, cum se zice este de 2 lei laughing

| Anonim_Pisicuta_1996 explică (pentru relian):

Nu alegem de cine ne indragostim si ii simpatitez pe amandoi, dar nu cred iti pui intrebarea: De ce nu il mai plac? Poate o facut el ceva de ma uit la altul. ufuf, doar sa ziceti ca sunt femei usoare, si una e a placea/simpatiza, alta e cand te saruti si faci sex.winking Nu prea esti documentat, ai avut parte de femei de genul?

| relian a răspuns (pentru Anonim_Pisicuta_1996):

Daca o fi facut el ceva cum spui, nu te uita la altul, nu asa se face, daca a facut ceva si crezi ca trebuie sa gasesti altul, atunci ii spui frate gata s-a terminat si dupa te duci si gasesti altu.Cum adica sa te indragostesti de altul? Daca te indragostesti de altul inseamna ca asta cu care esti e asa sa fie acolo, nu esti indragostita de el.Tot naspa e, adica tu il tii ca sa ai prieten sa fii si tu cu cineva, nul tii ca ai fi indragostita de el.Sa stii ceva, atunci cand esti indragostit de cineva nu te mai poti indragosti de un altul laughing cam asa functioneaza organismul uman si poate animal.Nu te poti indragosti asa la tot pasu laughing aia nu e dragoste aia e balaceala, dara asa probabil o numesti tu.Eu daca am dea face cu astfel de femei, adica sa fie cu mine si sa se indragosteasca de altul pai n-am cum sta cu ea, in primul rand o sa simt imediat ca ceva e in neregula si am eu metodele mele sa scot adevaru si i-am zis ura si la gara du-te la ala de care esti indragostita.Eu nu is curios de simpatia unei femei de genul asta, care simpatizeaza mai multi barbati deodata laughing
Nu is documentat? Poate noi fi dar aici nu e vorba de documetare, este vorba de ce accepta o persoana, este vorba de caracteru fiecarui om si te asigur ca majoritatea oamenilor n-ar accepta ce spui tu, simpatii mai multe, stai cu unu si te indragostesti de altul si alte povesti.Cand cineva nu iti mai place te desparti de el de ea si dupa iti cauti ce doresti.Nul tii pe ala de papagal ca stai sa vad daca gasesc, stai sa vad de merge sau nu cu ala si fctie de cum sta treaba ii dau liber sau nu.Ce faci tu se numeste Magarie, si asta nu in opinia mea in opinia majoritatii oamenilor de pe planeta asta.Ca or mai fi examplare ca tine, sunt sigur ca sunt dar nu-s majoritari.Eu am fost ok si am spus tie cum tiar fi sa iti faca un barbat asa ceva ce faci tu, tiar conveni? Ai dato in balarii, ai schimbat macazu. Daca te-ai suparat ca am spus femei usoare, stai linistita ca nu ma referii la tine, am spus DACA doara daca o femeie face chestii de genu asta este o femeie usoara.Acum daca tu asa ai facut sau nu tu stii.Eu am spus ce parere am si cum ar trebuie sa se comporte oamenii in situatii,ca ar trebuie sa comunice,sa spuna ce le convine ce nu si etc, nu las mi-a facut el ceva las cal arenjez eu, asta e cum am spus magarie, nu esti multumita, ai fost jignita, pacalita sau mai stiu eu cum ok frate uite eu vreau sa luam o pauza de X luni si iti cauti dupa cati barbati vrei tu.Cam asta e ideea, asa ar trebuie oamenii sa faca.Acum cati fac asta nu stiu, poate putini, desi cum am spus daca intrebi majoritatea oamenilor or sa spuna ca asa trebuie procedat, chestia e ca doara spun nu o si fac.De aia oamenii astia is usori, asa ii numesc eu, putini sunt oamenii aia de calitate care au curaju, constiinta sa vina sa spuna, sa faca, fara sa il insele pe celalant.Deci si eu poate ca is ca si tine ca si multi altii, poti vedea cum esti atunci cand esti pus in situatia dea alege ce sa faci.Eu sincer ca tot ai intrebat am avut odata curaju sa spun unei femei ce nu mi-a placut la ea laughing iar ea m-a facut nesimtit, desi ce i-am spus era adevaru, dara am zis ca e bine asa, ca doara asa poti rezolva ceva comunicand si spunand ce iti place ce nu, ca apoi sa vezi impreuna daca se poate rezolva problema sau nu.Eu nu-s curios de documentare in chestii de genul asta omul e la fel acum ca si al din urma cu mii de ani sau din viitor cu mii de ani.Sentimentele si constiinta unui om nu-i tehnoligie sa spui ai ramas in urma sau, mai stiu eu ce.

| sofisis a răspuns:

Sa nu fii si mai nesi... Spune-i ca nu mai vrei si punct. Pentru ce il tii atarnat ca un prost daca tu nu mai vrei?

| JustMeForever3 a răspuns:

Sa fii cu amândoi

| Aimwork a răspuns:

Sa te impusti.
Sau sa fi sincer cu el macar o data, atat merita sa stie sa mearga si el mai departe.

| Anonim_Pisicuta_1996 explică (pentru Aimwork):

Am zis ca n.am fost sincera cu el pana acum?

| DavidAb a răspuns:

Nimic. Lasă lucrurile se curgă așa cum sunt, fără să se amestece între ele. Între timp călărește-l bine pe noul venit și folosește balonașul cu cel vechi. Eventual, pune-i să facă și niște analize să nu cumva să aibă ei HIV/SIDA