| Latusca a întrebat:

sunt cu iubitul meu de 6 luni, am 15 ani, il plac de cand aveam 8laughing de la Craciunul trecut am vorbit zilnic la telefon. Vara trecuta mi-a zis ca ma place si acum avem o relatie. El era,,baiat de cartier,, ina s-a schimbat foarte mult(nu mai fumeaza, nu mai bea) mai exact ne iubim mult. Este posibil sa ramanem impreuna toata viata? Mi-as dori enorm sa avem aceleasi sentimente mereu :*

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil,nu se stie niciodata...

| neutrino a răspuns:

Este frumos sa poti visa, varsta iti permite, dar trebuie sa inveti si cand trebuie sa te trezesti.

| MiruD a răspuns:

Totul este posibil pe lumea asta. Daca va iubiti, aveti incredere unul in altul si va intelegi, o sa aveti si copii impreuna.
Sunt oameni care, de la varsta de 15-16 ani au vorbit, s-au cunoscut si au ajuns sa se si casatoreasca. Nimic nu-i imposibil.
Cine stie ce aveti pregatit in viitor!

| diiiiiana4cka a răspuns:

Viata e o chestie imprevizibila, dar daca mereu gindesti pozitiv si crezi ca veti fi mereu impreuna totul e posibil.Gindurile se materializeaza, trebuie doar sa vrei tare! Iar sentimentele se schimba cu timpul, cu cit mai mult timp esti impreuna incepe a deveni o deprindere, dar totusi sentimentele nu dispar! Succes si fericire!

| Libelle a răspuns:

Peste inca un an si jumatate sau 2 sa iti pui intrebarea asta happy

| unknøwn a răspuns:

Greu de crezut.
Şi oricum, ar fi ceva nasol.
Eu gândesc aşa:
Dacă ţie îţi place băiatul ăla de la 8 ani, îţi place şi acum la 15, o să vrei să-ţi placă toată viaţa, înţeleg că tu nu vrei să-ţi schimbi dorinţele, mentalitatea,... de la 8 ani?! Vrei să le ai toată viaţa? Din moment ce...ce ai vrut la 8 ani vrei şi acum şi vrei toată viaţa.

| CuteAsFuck a răspuns:

Nu vrea să-ți înec corăbiile, dar vor veni vremuri când vă veți certa. Asta poate te va face să te simți rău, dar dacă vă iubiți o să treceți peste :3

| madyddd a răspuns:

Cât timp există chimie şi atracţie nebună între cei doi, iubirea dureaza o vară, alteori o viaţă.