Presupun ca la la inceput ai simtit si tu ceva pentru el de ai acceptat sa stai atata timp langa baiatul asta. Tu ai avut o relatie cu el un an si 2 luni zici dupa care v ati despartit sau ati facut o pauza cel putin. Apoi ati reluat relatia ma gandesc ca la insistentele lui nu fiindca simteai s o faci. E profund gresit sa accepti sa stai cu cineva din mila sau din teama ca si ar lua viata daca il parasesti. Chiar daca se poarta cu tine ireprosabil si se vede ca te iubeste asta nu i un motiv intemeiat sa continui relatia asta care te face sa te simti mizerabil. Pai tu nu contezi deloc in ecuatia asta? Draga mea ai curajul sa i spui si lui lucrul asta ca nu te simti bine si mai cel mai indicat e s o apucati pe drumuri separate. Chiar daca protesteaza, te implora de zeci de ori ori te ameninta ca si face rau nu te lasa impresionata. Va suferi un timp e adevarat dar va intelege ca ai fost onesta cu el si nu l ai dus cu zaharelul daca nu l mai iubeai. Capul sus, draga mea, deciziile in ceea ce priveste viata ta iti apartin! Numai bine
Multumesc mult pentru sfaturi, ai dreptate.O sa mă despart de el, sigurul lucru care ma oprea era atitudinea lui, pentru el totul era perfect, dar in realitate nu era deloc asa...
Trebuie să-ți iei inima în dinți. Dacă te gândești că se omoară dacă-l lași, înseamnă că are cu adevărat o problemă.
Ce să faci? Îi spui omului că ești lesbiană și nu ți-ai dat seama decât recent. Sau că ești gravidă cu altul. etc.
O data ce v-ati despartit trebuia oarecum sa stii ca ceva nu a fost bine ca altfel nu o faceati.
Acuma nu ai ce sa faci decat sa ii explici ca ai incercat sa reiei tot ce se poate si sa fie bine dar nu merge si daca se gandeste la fericirea ta ar trebui sa inteleaga ca nu se mai poate.Ii explici ca o data ce tu esti trista nici relatia nu merge si nici lui nu ii poti oferi fericirea pe care o merita si traiti continu intr-o minciuna.
Salut! Problema ta este ca iubitul tau s.ar sinucide daca l.ai părăsi...ok...se poate rezolva. Încearcă sa vorbesti cu el si sa stapanesti situatia in asa fel încât sa nu se lase cu tipete sau violenete verbale de la nici unul dintre voi. Paraseste.l frumos. Desi el daca te.ar iubi foarte mult asa cum sustii, eu cred ca si.ar fi dat seama ca suferi.
Succes!