Daca va iubiti cu adevarat, ar fi indicat sa faceti abstractie, sa ignorati tot ce s-a petrecut in trecut. Sa va impuneti ca nici unul sa nu readuca vreodata in discutie trecutul vostru. Sanatate!
Din moment ce nu a fost cu ei in timp ce avea o relatie cu tine nu ai de ce sa faci spume. Daca vrei pe cineva pe la care nu a trecut nimeni cunoscut cauta o virgina, de preferat din alta tara...
In mod normal nu se discuta in cuplu despre fostii ei sau ai lui. E de ajuns o simpla intrebare daca are sau nu experienta sexuala.
Ati facut-o. Acum platiti nota.
Sa vorbesti despre fostii e ca si cum ai fi intr-o relatie poliarmonica (toti cei care fac sex intre ei se cunosc), iar asemenea relatii sunt greu de manageriat la nivel emotional.
Am vorbit despre fosti da, dar eu am cam ocolit sa ii zic tot sa nu se simta prost, ea mi-a zis mult mai mult si atunci i-am zis si eu mai multe detalii, oricum pe viitor se afla de la cunoscutii ce au trecut pe la ea, nu are treaba zice ca nu regreta nimica si nici de fostele mele nu are treaba doar de ultima care a fost prietena cu ea tot se inerveaza cand o vede si chestii de genu.