anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu o fata, ea face 16 ani peste o luna si eu am 17 ani, noi suntem impreuna de 2 luni aproape si ne vedem zilnic in fiecare zi mai rar nu ne vedem zilnic si am ajuns cu perversiunile sa i pun mana sub chiloti, pe sani sa eu pun pe sub tricou, si sa pun gurita pe un san de-al ei. Si ea s-a gandit ca nu se poate controla si ca totul e prea devreme si ea vrea sa ramana virgina pana la 18 ani si faze din astea. i ie frica sa nu ramana gravida si efectiv o iubesc si vreau sa fac dragoste cu ea, nu acuma mai incolo ea mi-o pus mana pe penis si da. o spus ca i pare rau si ca e prea devreme si nu stiu ce sa fac... Si eu sunt virgin ca si ea.
Va rog am nevoie de niste pareri si daca aveti alte intrebari spunetile.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Dacă reușești să te stăpânești și să ții „șarpele" departe de scorbură, vă puteți juca mult și bine, chiar cu finalizare pentru amândoi, lucru care va mai liniști și furtuna hormonală din voi.
Totul e să stabiliți reguli și să le respectați amândoi.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunte ti prea mici pentru a face sex, lasă o in pace pina cind va fi fata pregatită, nu o mai atinge pe sîni de ce sa provoci ceva ce nu va fi intr e voi? Vedeti va de scoală amindoi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat sa practicati pettingul, insa cu conditia ca tu sa fii in stare sa respecti intrutotul regula de baza; sunt permise toate perversiunile si fanteziile sexuale mai putin penetrarea efectiva a vaginului cu penisul. Dar din relatarile tale este destul de improbabil ca tu sa reusesti sa respecti "regula de aur" a acestui inlocuitor, sex surogat denumit petting. Sanatate.

| OldSoul a răspuns:

Pai, daca va iubiti puteti astepta.
Altfel spus, daca o iubesti, astepti, daca nu o iubesti si vrei sex, te desparti si te duci la alta care ti-l poate oferii.

| ywar a răspuns:

Intoarce-te mai baiete la gramatica si lasa perversiunile. Auzi la el perversiunile. Freaca-ti-o in toaleta sa-ti treaca perversiunile si pe urma te vei racori. Du-te fa un sport si te va mai calma. Hormonii tai sunt pana in tavan. O iubesti! Vax! Gandesti cu ceea ce ai intre picioare. Nu o iubesti. Tu vrei savarina. Punct. Nu confunda un sentiment nobil cu hormonii tai care sar pe pereti. Si, scuza-ma la 17 ani ai putulica nu penis. Du-te si invata si pe urma pe la 20 de ani cand oi produce si tu ceva in afara de vant turbat - pe care desigur il produci acum - cauta-ne si marturiseste-te.

| Idkidk a răspuns:

Mai aşteptaţi, mai sunt 2 ani şi 2 luni...winking E cam devreme pentru sex!

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

E deranjant ca o fata sa se simta fortata pentru a face un lucru, in cazul tau este sexul. Poate sa faca cancer daca nu este dezvoltata, aveti doar 2 luni de relatie, daca o iubesti cu adevarat o sa astepti pana va fi pregatita.Deci,poate face CANCER, isi poate distruge viitorul, poate ramane insarcinata daca nu folositi protectie.Nu o obliga ca asa se va desparti de tine.Pa happy.

| evelinna01 a răspuns:

Gravida poate ramane is dupa 18 anilaughing Daca ea nu e pregatita, nu o forta. Las-o sa prinda curanj, nu-i bate apropouri si nu incerca sa o convingi, altfel e posibil s-o sperii si sa-i dai de inteles ca atat te intereseaza: sa te culci cu ea. Sunteti inca micuti, aveti destul timp si pentru sex.

| danielcristi98 a răspuns:

Ywar...nu mai traii in trecut...cand vrei sa isi inceapa viata sexuala...la 30 de ani...Doamne...copilu are 17..cunosc oameni care si-au inceput viata sexula la 13 ani...Lasa vaitul in pace...mai bine zos lasa-i pe toti cu care ai treaba...ca si cu mime ai avut treba, dar ti-am inchis gura