| ☣ JoHNnY ☣ a întrebat:

Sunt cu pr mea de 2 ani ...de o luna sunt in italia la munca ea e in romania, ne iubim ff mult si avem incredere unul in altul.credeti ca relatia va continua? Sau isi va gasi pe alcnva... vb aia ochi care nu se vad se uita.

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Oh Doamne ''dragostea la distanta nu tine mult'' Prostii! Daca va iubiti va tine. eu sunt cu prietenul meu de 1 an si 5 luni si ne-am vazut doar de 5 ori! si ne iubim mult, eu nu ma indoiesc de el, si nici el de mine, desi poate ca e cateodata putin gelos.
Deci daca te iubeste, cum sa te insele?! asa parere ai de fete? sa stii ca mai repede se uita baietii la fete, decat fetele la baieti.
Doar ca trebuie sa tineti legatura, sa vb ma ides, sau mesaje, etc.
Deci vorba aia e o chestie care poate fi depasita ca ''nimic nu e imposibil''!

| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Buna eu iti spun din experienta ca dragostea la distanta nu tine mult, si vorba ochii nevazuti se uita e adevarata.o copie dintr-o 100 funtioneaza. orcat te-ar iubi si oricat de seriosa si cuminte ar fi pana la urma se satura sa astepte... oricum iti dores numai bine

| tontontony a răspuns:

Pai.Imi pare rau sa zic dar nu va tine. Daca nu va puteti vdea relatia nu va tine mult.Dar daca ea te iubeste mult si tu la fel pe ea si aveti incredere unu in altu atunci aveti sanse mari.Stiu ce vb sunt din Romania si iubita mea la fel doar ca ea acum e in amerika iar eu sunt in mongolia.