| CiuiDRM a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 9 luni, dintre care el a stat in tara doar 2 luni si jumatate.In primele 6 luni ne-am inteles foarte bine, dar, dupa aceea el a inceput sa fie foarte schimbator.Acum o luna a fost in tara si ne-am inteles foarte bine,iar, dupa ce a plecat inapoi a inceput sa fie putin cam rece.Sunt zile in care imi vorbeste ca la inceput, si alte zile in care imi vorbeste mai respingator sau nu imi vorbeste deloc.Il iubesc enorm de mult si chiar nu as vrea sa il pierd.Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac.Mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste dar nu stiu ce sa mai cred.Voi ce credeti ca s-a intamplat de e asa? Mentionez ca eu am 19 ani si el 23.

7 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Relatiile la distanta sunt o apa de ploaie. N-ai de unde sa stii daca nu cumva mai are pe cineva in tara in care e. Nu poti sa-l verifici, n-ai cum sa afli pe unde umbla... E-o prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e " distras ".winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatiile la distanta merg si stiu pentru ca, din fericire, am o prietena care are o relatie la distanta, se inteleg de minune, sunt foarte fericiti amandoi.
Deci, daca exista incredere, respect, iubire, comunicare, se poate! Fara astea, clar nu.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, e sa vorbesti cu el. Spune-i ca il simti mai rece, schimbat si nu intelegi ce s-a intamplat. Intreaba-l daca are ceva sa-ti spuna, daca-ti ascunde ceva, dar fa-o intr-un mod bland, calm. Discutati serios despre asta, lamuriti treaba, iar pe urma vei fi mai linistita!
Daca lucreaza, e posibil sa fie si din cauza oboselii...e greu.
Dar, vorbiti si rezolvati-va problemuta.
O seara frumoasa si succes!
Te pup

| Anonima2395 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos.De fapt eu pusesem intrebarea de pe contul verisorului meu.Eu am incercat sa stau de vorba cu el dar se enerveaza si imi ziceca el nu s-a schimbat si ca nu sta toata ziua de dulcegarii, dar inainte existau aceste dulcegarii care pe mine ma binedispun si ma fac sa urc in al noualea cer.Mi-e foarte greu fara el dar stiu ca ii este si lui pentru ca este departe de familie si de casa.Il iubesc enorm de mult si am incredere in el dar sincer chiar nu stiu ce s-a intamplat.Si eu te pup

| Hαppiηеss a răspuns:

Este adevarat, relatiile la distanta unde partenerii nu se vad cu lunile sau poate chiar deloc nu merg, nu se cunosc suficient, nu exista incredere sunt o gramada de lucruri care ii impiedica sa aiba o relatie adevarata.
Sfatul meu ar fi sa te retragi sa ramaneti prieteni, sa iti cauti pe cineva care poate fi langa tine sufleteste dar si fizic in orice moment.
Succes!

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Relatiile astea la distanta din punctul meu de vedere sunt doar o pierdere de timp. Mai devreme sau mai tarziu o sa iti dai seama ca v-a amagiti degeaba si n-are rost sa continuati. Sunt si eu trecuta prin asa ceva deci stiu despre ce vorbesc. Nu stiu gandeste-te ca daca chiar va e scris sa fiti impreuna veti fi. Sunteti majori amn2 daca chiar va doriti face-ti ceva sa fiti impreuna adica du-te tu la el sau sa vina el acasa. Alt fel nu cred ca are rost sa va amagiti atat.

| manibi a răspuns:

Cred ca are pe alta