Relatiile la distanta sunt o apa de ploaie. N-ai de unde sa stii daca nu cumva mai are pe cineva in tara in care e. Nu poti sa-l verifici, n-ai cum sa afli pe unde umbla... E-o prostie.
Relatiile la distanta merg si stiu pentru ca, din fericire, am o prietena care are o relatie la distanta, se inteleg de minune, sunt foarte fericiti amandoi.
Deci, daca exista incredere, respect, iubire, comunicare, se poate! Fara astea, clar nu.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, e sa vorbesti cu el. Spune-i ca il simti mai rece, schimbat si nu intelegi ce s-a intamplat. Intreaba-l daca are ceva sa-ti spuna, daca-ti ascunde ceva, dar fa-o intr-un mod bland, calm. Discutati serios despre asta, lamuriti treaba, iar pe urma vei fi mai linistita!
Daca lucreaza, e posibil sa fie si din cauza oboselii...e greu.
Dar, vorbiti si rezolvati-va problemuta.
O seara frumoasa si succes!
Te pup
Multumesc frumos.De fapt eu pusesem intrebarea de pe contul verisorului meu.Eu am incercat sa stau de vorba cu el dar se enerveaza si imi ziceca el nu s-a schimbat si ca nu sta toata ziua de dulcegarii, dar inainte existau aceste dulcegarii care pe mine ma binedispun si ma fac sa urc in al noualea cer.Mi-e foarte greu fara el dar stiu ca ii este si lui pentru ca este departe de familie si de casa.Il iubesc enorm de mult si am incredere in el dar sincer chiar nu stiu ce s-a intamplat.Si eu te pup
Este adevarat, relatiile la distanta unde partenerii nu se vad cu lunile sau poate chiar deloc nu merg, nu se cunosc suficient, nu exista incredere sunt o gramada de lucruri care ii impiedica sa aiba o relatie adevarata.
Sfatul meu ar fi sa te retragi sa ramaneti prieteni, sa iti cauti pe cineva care poate fi langa tine sufleteste dar si fizic in orice moment.
Succes!
Relatiile astea la distanta din punctul meu de vedere sunt doar o pierdere de timp. Mai devreme sau mai tarziu o sa iti dai seama ca v-a amagiti degeaba si n-are rost sa continuati. Sunt si eu trecuta prin asa ceva deci stiu despre ce vorbesc. Nu stiu gandeste-te ca daca chiar va e scris sa fiti impreuna veti fi. Sunteti majori amn2 daca chiar va doriti face-ti ceva sa fiti impreuna adica du-te tu la el sau sa vina el acasa. Alt fel nu cred ca are rost sa va amagiti atat.