| LittlEAngeL_2780 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de aproape un an. Eu il iubesc, el ma iubeste chatterbox. Faza e ca amandoi suntem foaaarte gelosi. Si ne certam foarte des pe tema asta, si niciunul nu lasa de la el pentru ca suntem incapatanati! El crede ca am vreo treaba cu colegii de la scoala. si ca il insel. mno. ceea ce nu este adevarat! Cum sa'i demonstrez ca nu il insel si ca, chiar il iubesc cu adevarat? :X

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Lasa-ti unul de la altul. Explica-i ca esti singurul de care esti interesata. Ca este foarte usor sa va certati, dar de inteles mai greu. Ca este o pierdere de timp practic si daca chiar n-ai simti ceva atat de profund pentru el l-ai fi parasit negresit.

3 răspunsuri:
| Gabriella_1938 a răspuns:

E gelos pentru ca te iubeste cu adevarat. Fal sa inteleaga ca nu este ceea ce pare sau ceea ce vorbesc unele persoane.

| deutza a răspuns:

Andreutssa si eu am fix aceeasi problemalaughing da el nu cu colegii de scl ci cu orice baiat mar combina...adica intelegi tulaughing eu incerc sa-i fac pe plac orice zice de alt baiat ii spun ca el e mai special, il fac sa vada ca pentru mine numai el conteaza

| BurnAlex a răspuns:

Exact aceiasi problema am avut-o si eu! O sa treaca! Voi chiar va iubiti, o sa treaca de la sine!