Buna,nu stiu ce iubire are el pentru tine din moment ce te-a inselat cu o prietena, nu are nici macar putin de respect fata de tine si de relatia dintre voi.Eu zic sa ii spui ca nu mai poti avea incredere in el si cine a facut-o odata,mai poate sa repete,sa te insele iar si atunci iar vei suferi si daca acum il ierti, va stii ca mereu cand greseste ii oferi o alta sansa, atunci el profita de iubirea si bunatatea ta si o va face din nou.Nu se merita sa mai pierzi timpul cu el. Spune-i ca relatia s-a incheiat si sa ramana cu cine te-a inselat si tu vezi-ti de viata ta si incearca sa il dai uitarii. DAca va insista sa va impacati si sa il ierti, fi indiferenta si nu privi in urma.
Buna
Stiu ca tu crezi ca el te iubeste desi te-a inselat, dar crede`ma cand iubesti nu poti face asta!
Imi pare rau pentru tine, sincer!
Daca aia cu care te-a inselat stie sa scrie il inteleg.
Poate relatia voastra dupa 1 an jumate a devenit monotona, iar el s-a plictisit, cu toate ca te iubeste. Incearca sa vorbesti cu el inainte sa te desparti de el, caci poti ajunge sa regreti.
In iubire se mai si iarta dar asta depinde de caracterul fiecaruia.Pe mine vara asta m-a inselat cu 2 dar l-am iertat pentru ca stiu ca tine la mine dar e un fustangiu .
Ma rog cred ca ar trebui sa vorbiti amandoi despre asta si pe urma sa luati o decizie.
Lasa-l.Daca te-a inselat cu alta inseamna ca nu mai gasete nimic in tine.Gaseste-ti un baiat care sa-ti aprecieze adevaratele calititati ceea ce n-a putut face el! succes
Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu el...sa ii explici ce simti tu... sa ii spui ca ai avut incredere in el, dar nu sti ce s-a intamplat cu el, dc a luat.o razna. Spune-i ca vrei sa va despartiti.Fii dura, el trebuie sa vada ca tu tratezi asta cu seriozitate! Daca te roaga sa va impacati sa nu ii spui da. Spune-i ca ti.ai pierdut increderea in el si ca el ar trebui sa o recastige. daca e indiferent inseamna ca e un nesimtit care problema a stat cu tine din interes sau pur si simplu nu avea ce face.Mult noroc sa imi zici cum a fost
Mutubal întreabă: