Bună!
Eşti de puţin timp cu el şi nu ai ajuns să-l cunoşti îndeajuns.
După părerea mea, îţi ascunde ceva ce prietenii lui ştiu.
Trebuie să discuţi cu el, dar oricum gândurile lui nu sunt prea serioase.
Numai bine, şi să-ţi rezolvi problemele din viaţa ta! În caz că nu va fi el pentru tine, va fi altcineva care te va iubi.
Sa-l lasi balta, daca nu are curaj sa fie cu tine in fata prietenilor lui atunci nu are rost sa stai la discutii cu el. Daca te-ar iubi cu adevarat, sau macar te-ar placea ar avea curajul sa te prezinte prietenilor ar fi mandru cu tine, dar dupa tot ce mi-ai spus tu cred ca are pe altcineva.
Poti sa imi lasi id-ul tau?
Tu singura ti-ai dat raspunsul corect. Pentru tine, baiatul este si va fi din ce in ce mai obosit. Cauta-ti un partener odihnit.
Buna!
Ai gresit permitandu-i sa ''ascunda'' relatia.Cand o persoana iti zice '' sa nu afle nimeni..nu vreau sa stie de noi'', in cele mai dese cazuri NU are intentii serioase.
Daca nu este cu tine bagand pretextul ca e prea obosit, dar cu prietenii lui e odihnit, e clar ca e ceva la mijloc.
Vorbeste cu el, intreaba-l, spune-i ca ti-ai dat seama ca ceva nu merge bine si roaga-l sa-ti spuna adevarul.
Nu are rost sa se tot ascunda!
O zi frumoasa
Asa se intampla daca te.ai avantat intr.o relatie fara sa.l cunosti. eu zic sa il lasi balta sa ii arati ca nu esti bataia lui de joc
Sa il intrebi daca esti cu altcineva ca daca nu vrei sa se afle ca suntem impreuna nic nu sta cu mine si gata intre noi