Buna povestea ta de dragoste e ca in filme... si mie mi s-a intamplat cam asa. Am fost cu o fata timp de 8 luni si fostul ei prieten a venit in tara ea mi-a zis ca ar dori sa intrerupem relatia... eh asta e desi chiar ne iubeam teenage ai putea sa vorbesti cu prietenul iubitului tau singuri si sa ii spui ca nu il placi si ca ai prefera sa fiti doar amici daca nu ii poti zice ca daca nu va dori sa respecte relatia dintre voi doi nu vei mai dori sa mai vorbesti nici macar 1 min in preajma lui. dupa accea vei pleca fara sa il lesi sa iti raspunda dupa acea te intalnesti cu iubitul tau si ii vei spune ca doresti sa vorbesti cu el si cu prietenul sau si ii. Dupa ce va intalniti toti 3 ii vei spune prietenului iubitului tau ca ai dori sa nu mai vorbesca cu tine daca nu inceteaza cu pasiunea lui pentru u. Dupa acea prietenul tau va vedea ca chiar il iubesti si va incerca sa te sarute. Si daca nu sunt sigur ca gasesti tu pe altcineva care sa te merite mai mult. BFT :*
Daca se inteleg de minune nu ii poti interzice sa puna capac prieteniei doar daca ai reusi sa il faci sa isi dea seama ca acel individ il influenteaza sa te desparta de tine.
Prieteni,iubit,gasca,cam multe acceptiuni din partea unei fete.Problema este ca trebuie sa stii ca nu trebuiesc amestecate toate ca nu poate iesi decit haos.Refuza iesirile cu toti si accepta sa iesi cu numai cu el. Daca te intreaba de ce ii explici ca nu poti fi cu toti in timp ce tii numai la el.Nu-i spune nimic despre prietenul in cauza.Lasa-l sa vada singur caci va vedea.
Hmm...nu stiu ce prieten s'ar desparti de prietena lui pentru ai face cale libera unui alt baiat! Eu in locul lui luptam sa nu ma desparta nimic de acea fata cu atat mai putin un baiat! :o
Deci ala nu e prieten daca face asta si pur si simplu este un idiot daca nu itelege ca tu nu vei fi cu el si in primul rand daca vrea sa te desparta el nu isi da seama ca mai mult se indeparteaza de tine.cat despre prietenu tau inseamna ca. nu stie sa gandeaca logic si nu. vede lucrurile cum trebuie
Buna! cred ca ar trebui sa vorbesti cu foarte mult calm cu prietenul tau si sa-i explici care-i situatie.Pe o parte e rau daca spui ca sunt ca fratii, se cunosc de mici.incearca sa mai vorbesti si cu un prieten de al lui care zici ca e de acord cu tine care el la randul lui sa vorbeasca si sa i spuna ceva de genul" tu nu ai obervat ca X se cam da la iubita ta?" spune-i si tu ca nu vrei sa va despartiti din cauza asta dar nici ca altii sa va desparta pentru ca asa si-au propus ei! zii sa se uite mai atent la comportamentul lui fat de tine, daca nu te crede, ca poate asa isi da seama si o sa se mai raceasca relatia dintre el si prietenul lui!
Bafta, sper ca ti-am fost de folos! :*
Daca face chestii din astea, sa se desparta asa, s-ar putea sa vrea sa se desparta de tine si sa nu stie cum si prietenul lui cel mai bun sa-l fi ajutat,,,
Pai zii ca...e mai dificil... spune-i ca de ce vrea sa va despartiti daca inca te iubeste, zi ca el nu vede ca cica ''prietenul lui cel mai bun'' este un prefacut nu ar incerca sa va desparta
daca ar fi asa.
AlexEjmecheru întreabă: