| Eeeeeuuuu a întrebat:

sunt cu un baiat de 1 luna, il iubesc foarte mult, e cea mai mare iubire a mea si chiar si cea mai lunga relatie.In prima noastra intalnire deja ne am sarutat si chiar mi-a si atins sanii.Ma gandesc ca la urmatoarea intalnire sa ma epilez pe picioare pentru el. Oare sa fac acest pas important sau sa mai astept pana realizez ca merita?

Răspuns Câştigător
| carnat a răspuns:

Haha, las-o naibii, cum sa zici ca te epilezi pe picioare pentru ellaughingesti yeti?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asteapta pana cand merita

| NickiMinaj a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... esti sigura? :-s

| Marijuana a răspuns:

Vaiiiiii tuuuu erai sa faci pe proasta. Ah pardon nu era, tu chiar estiwinking

| Ciprian a răspuns:

Mai bine ai astepta. Nu te grabi.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_1440 a răspuns:

Nu trebuie sa te epilezi pentru un baiat o faci pentru ca trebuie sa fii frumoasa pentru tine si nu pentru altii trebuie sa te ingrijesti asta face parte din igiena ta zilnica cred eu...asa ca fa-o pentru tine si el va aprecia asta ca ai grija de tine si te intretii :*:*:*

| Dolly_2428 a răspuns:

Ma daca vrei sa il lasi sa puna mana pe tine( eu asa observ) ar fi ideal sa te epilezi adica.na daca iti pune mana pe picioare si da de marar creca nu mai pune mana pe tine cat o dura relatia laughing da daca nu vrei sa te atinga nu vad la ce dracu sa te epileziwinking acum depinde cum vezi tu situatiawinking :*

| Alessyaaa a răspuns:

laughing))tu esti proasta,nu?rolling on the floorce varsta ai? tu chiar crezi ca el este un baiat serios? iti spun,vei face sex cu el, iar apoi te va parasi, ca sa caute pe altawinking.si...nu te epilezi pe picioare pentru ellaughing)te epilezi pentru tinelaughingca sa faci asa ceva,epileaza-te in alta partelaughing.nu cred ca ar trebui sa faci asta,pentru ca n-o sa te mai placa daca din prima te culci cu el. vorbeste cu el,atrage-l, dar nu fa sex cu el chiar acum, mai asteptati.ai toata viata inainte si atata timp pentru epilatul picioarelorlaughing))rolling on the floor)

| ValyMha a răspuns:

Daca il iubesti fa-o... si daca ai varsta corespunzatoare bineinteles

| Decebal a răspuns:

Fa acest pas important! Funda?

| nobody_7049 a răspuns:

Da normal epileazate pe picioare. si la cea de a 3 a inatalnire in zona intima laughing

| alynutza55 a răspuns:

Gandeste-te la tine, nu la el. el conteaza mai putin aici. daca tu simti ca esti pregatita sa faci pasul asta fa-o, numai daca esti foarte sigura.

nu ceda la insistentele lui, sau nu te lasa santajata sentimental.

si tu il poti santaja, daca ma iubesti ma astepti.

bfta:*

| NewMechaa2001 a răspuns:

Da epileaza`te cu totu. si parul din cap si parul de pe maini si parul din nas si parul de pe whistling... daca e nevoie si parul din palma. de asemenea din talpa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epileaza-ti putaarolling on the floor)))))

Întrebări similare