Asta doar timpul va demonstra, daca ceea ce spune lumea e adevarat sau nu, asa ca fiti impreuna in continuare si ai sa afli. Daca se comporta frumos nu ai de ce sa il respingi.Treaba cu sexu e evidenta, orice baiat vrea si asta si noi femeile trebuie sa ne obisnuim cu ideea dar asta nu insemna ca nu te poate si iubi. Bafta!
Ce lume tampita orice barbat sta cu o fata pentru sex,doar un homosexual ar sta cu o fata fara sa fie vorba de sex, acel baiat posibil ca vrea si el sex asa ca inventeaza si el tampeni tu cum esti credula crezi orice porcari,dar ce l-a vazut ca isi injecta ceva in vena are vreo dovada? daca baiatul nu tia propus sa faceti sex continua cu el,o data tot isi va cere daca asta nu urmatorul, asta daca nu vei muri virgina, noi barbati stam cu voi, comunicam ca ne atrageti sexual simplu, de ce crezi ca homosexuali nu sta cu fetele? cred ca cand vine vorba de a iubi depinde de fata si nu de el, daca baiatul are incredere va iubi fata aia, noi barbati prin incredere iubim o fata
De obicei gura lumii adevar graieste. Nu te-ai intrebat care ar putea fi motivul/cauza ca majoritatea au ceva de reprosat si sunt impotriva lui? Consider ca n-ar face-o nimeni daca conduita si comportamentul lui ar fi corecte si nimeni nu l-ar defaima/denigra cu unicul scop doar ca sa te supere sau sa va desparta. Presupun ca lumea iti doreste doar binele. Ai ratiune deci foloseste-o pana nu va fi tarziu. Multa sanatate.
Si eu l-am vazut cand isi baga steroizi in vene.N-ai vazut ce muschi a pus pe el?
Tu asculti ce zice lumea sau faci ce simti tu?
Nu te mai baga in seama pentru ca s-a plictisit de tine si si-a gasit pe alta.
Cineva spune ca se injecteaza, dar tu ai verificat venele lui, multi spun ca esti cu el doar pentru sex, dar tu simti asta? Pierde o zi din viata ta, deghizeaza-te si mergi din urma lui si verifica tot ce face el. Gura lumii niciodata sa nu crezi ca ea ori iti spune multe sau nu-ti spune nimic, fii prudenta si nu te grabi sa iei decizii devreme. Bafta