Daca te iubea cu adevarat, ii pasa de tine si nu te lasa acolo! Eu spun sa-l ignori cateva zile, sa vada ca esti suparata pentru gestul lui, poate isi da seama ca a gresit Daca nu isi cere iertare, nu are rost sa iti mai pierzi timpul cu asemenea persoana. Daca iubesti cu adevarat pe cineva, faci tot posibilul sa ii fie bine, protejezi persoana respectiva, iti pasa de siguranta ei, de sentimentele ei, nu o abandonezi la primul colt de strada... Arata-i ca esti suparata pe el cateva zile, poate isi da seama ca gestul lui a fost extrem de stupid si fara sens. Daca te iubeste cu adevarat (desi nu prea cred) isi va da seama ca a gresit.
Gelozia apare atunci cand cineva te iubeste. Nu degeaba e gelos. Ii va parea rau si iti va cere scuze, cu siguranta se va gandii mult la acest gest si ii va parea rau. Eu zic sa il ierti, dupa parerea mea e normal sa se intample asemenea momente intr-o relatie. Numai bine!
E un nesimtit! Ce ai mai vrea sa auzi! Asa vrei sa o duci? Eu zic ca numai dragoste nu e.
Eu iti dadeam si o mama de bataie ca tea salutat ala Glumeam.Asta nu e iubire e bataie de joc
Zii sa se duca naibii, cu tot cu gesturile lui.Astea nu sunt gesturi de om normal, si unul care nu te cunoaste te-ar ajuta.Nu merita sa-ti bati capul cu un asemenea experiment esuat.
KatiMe27 întreabă: