Ceea ce.ti spune este santaj sentimental il iubesti si nu vrei sa se omoare iar el stie. Totul este ok dupa cum spui tu va iubiti reciproc dar sunt nenumarate certuri probabil din gelozia lui se supara degeabaA
Eu zic ca nu ai nevoie de un astfel de las care zice ca se omoara dintr`o cearta nu e atitudine de baiat mai degraba de gaina fricoasa. Probabil te iubeste prea mult dar nu ar fi singurul care o face si nu vad prea bine chestia asta amenintariile astea ca se omoara din dragoste. Cred ca nu ar trebui sa continui din moment ce va certati destul de des pentru ca, cunosc un caz f asemanator si a dus la despartire, nu toate relatiile sunt la fel dar e parerea mea. Gandeste, te ca, continuand ii faci si lui mai mult rau. Ascultati inima si ai grija) sper ca nu se va omora daca te desparti de el :-s. Bafta:*
Iti Recomand sa l parasesti imediat si sa nu i mai acorzi nici o atentie! Cred ca i ai dar prea multa importanta si are impresia ca poate face si se juca cu tine precum vrea el..stie ca l iubesti si de aceea isi da seama ca greu poti sa l parasesti asa ca alege ori continui in felul acesta ori Paraseste l fara nici un pic de remuscare ok? Eu cred ca isi bate joc de tine si atita tot! spune i si tu ca vrei sa te omori!Sa vezi ce va zice,, te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii lui despre chestia asta.,!