Lasa-l doar undeva si daca continua si-n alte parti... incearca sa te superi pe el... sa-i intorci spatele sau sa faci botic de ratusca. ^.^
Dacă tu consideri că el te iubește cu adevărat, și este împreună cu tine pentru că te iubește și nu pentru alt ceva, lasă-l să te iubească, dar ai grija, poate e împreună cu tine doar pentru p****.
Stai cuminte ca dupa 3 luni ca baiat e greu sa tina atat de repede la tine
Nu,nu tine la tine cu adevarat. Vrea doar sa se culce cu tine. E un lucru evident. Ca dovada ca ce zic este adevarat:tu il respingi, aratandu-i ca te simti prost si el continua cu aceleasi chestii. Stai de 3 luni cu el, asta nu e iubire.Esti doar atasata de el. Sfatul meu:pune punct relatiei. Numai bine!
Lasal doar pe fund, poate cu timpul sa-i dai voie si in alte parti.Dar deocamdata atat.
Daca te-ar iubi nu ar mai insista asa mult sa te pipaie din moment ce il tot refuzi, cred ca vrea numai sa se culce cu tine
Dupa 3 luni n-as putea spune ca te iubeste mai ales daca incearca sa te duca cu dulcegarii. Cred ca totul e un pretext pentru a face sex cu tine. Fetele se indragostesc usor si se lasa duse de vorbe dulci. Nu ceda, o sa vina si baiatul potrivit si atunci nu o sa regreti ca ai spus nu persoanei nepotrivite.
Si prietenul meu face asa, suntem adolescenti si ma iubeste sincer.Asa sunt la varsta asta toti baietii.Dar depinde de situatie.
Daca nu ai avea sani si zona intima, te-ar mai pipai? Si atunci, cine e important in relatia aceasta, tu sau zonele tale intime?
Da... te-ai inhaitat cu un prost daca te iubeste nu te-ar atinge nicaieri si s-ar gandii de 2 ori la sentimentele tale pentru ca dupa o faza ca asta ai putea sa il lasi si pe el l-ar durea fix in pl. Asa ca nu il lasa si daca mai insista trimite-l la plimbare definitiv
Buna! Eu cred ca el nu tine la tine vrea doar sa te F**A
asa cred eu sau....man nu stiu sper ca te-am ajutat:
Buna!
Si mie mi s-a intamplat asa, tot in jurul varstei asteia. Sa iti spun ce am facut eu. M-am despartit de el si ghici ce, nu a avut nimic de obiectat!
Acum, trage si tu concluziile.