Mare iubire, mare dezamagire! V-ati vazut de 3 ori in 3 saptamani si deja te injeala! Fa si tu la fel, inseala-l cu G!
De ce Raspunzi aiurea? Nu poti sa-ti vezi de viata ta? Sa stii ca traiesc foarte bine si fara sa-mi raspunzi tu
Nu mi se pare cea mai buna varianta
Daca esti cu el doar de 3 saptamani si el a avut un anumit mod de viata, o sa ia ceva timp sa scape de fete. Am practicat si eu sportul acesta, dar cand am avut o prietena am fost doar cu ea si nu am inselat-o. Ce trebuie tu sa alfi este daca M iese cu fete acum, nu ce a fost in trecut.
G ar putea si el sa aiba interesul sa te desparta de M.
Ca in 3 saptamani nu ti-a propus sa te culci cu el nu e mare lucru. Daca omul e versat, stie el bine cand e momentul sa-ti propuna ca sa si accepti.
Eu as zice sa nu te razbuni, cel mai rau doare indiferenta. Daca M nu este cum trebuie, te desparti de el si nu mai stai la discutie. Ce rost are sa-ti pierzi timpul cu "arma prostului"?
Ar trebui sa iti gasesti o sursa de informative in orasul unde invata M, sau chiar sa ii faci o "surpriza" odata, dupa ore. Controlatul telefonului nu rezolva nimic, poate sa-ti spuna ca sunt foste, dar nu mai are nimic cu ele.
Iti multumesc frumos pentru raspuns. Chiar m-ai ajutat
Te-ai gandit ca poate G te place in secret si ti-a spus chestiile astea ca sa te desparti de M si sa creasca el in ochii tai? Cine stie... Sau poate chiar este adevarat tot ce a zis, daca este prietenul tau bun si ii pasa de tine. Cel mai bine ar fi sa il supui intai pe M la niste teste, exact cum ai spus tu, sa iti dai seama daca e adevarat sau nu, sa se dea de gol singur, iar daca nu merge nici asa, ai putea sa-i spui ceea ce ti-a zis G si sa-l intrebi daca este adevarat, astfel iti vei da seama din reactiile lui daca minte sau nu.
Sunt 2 variante.
prima varianta ar fi ca M sa te insele. bun el de fata cu tine le-a respins si le-a spus ca are o iubita ceea ce mi se pare dragut. dar te poti informa din mai multe parti sa vezi daca este adevarat ce spune G. pentru ca vine a 2 varinata ca si G sa fi inceput sa te placa si sa incerce sa te desparta de M ca sa te duci plangand in bratele lui si sa ramaneti impreuna. ti-o spun din propria experienta. (imi placea de un tip si cel mai bun prieten cand a aflat despre chestia asta a facut pe dracu in 4 sa nu ajung sa fiu cu el si il puna intr-o lumina proasta. si chiar reusise de ajunse-sem sa fiu cu prietenul meu cel mai bun. acum de cat simt un dispret enorm pentru el).
bun revenind la situatia ta, trebuiesc atent analizate situatiile in parte. poti sa te informezi pe furis fara sa afle G si in acelasi timp sa vorbesti deschis cu M ca ai aflat niste zvonuri ca el te-ar insela.
astept raspunsul tau
Am discutat cu M,i-am spus ca am auzit lucrurile astea (nu i-am spus de la cine pentru ca promisesem ca nu spun de la cine stiu ) si am analizat impreuna situatia si mi-am dat seama ca sunt doar simple minciuni, sau cel putin chestia cu telefonul, pentru ca data trecuta cand m-am intalnit cu M, chiar m-am uitat prin mesajele lui, poze, m-am jucat jocuri pe telefonul lui...