| AntiACTA a întrebat:

Buna TPU :* sunt cu un baiat de 3 saptamani, ne intelegem perfect, dar exista o problema: trecutul lui! Multe fete care afla ca sunt cu el imi spun: "Stii ca te inseala, nu? Pentru ca asa a facut cu multe fete. Iti spun pentru ca si eu sunt fata si noh" si din astea. Daca auzeam de la o singura persoana nu era o problema. Dar aud tot mai des asta si imi este teama sad Chiar si niste baieti mi-au spus asta straight face El mi-a propus sa imi incep viata sexuala cu el, dar nu acum, dupa ce va mai trece un timp. Mi-a spus ca ma iubeste. Si dupa cum se comporta cred ca tine la mine. Dar ma tot gandesc la acele vorbe. Daca vrea doar sa profite si apoi ma lasa? sad

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Fi desteapta si nu face pasul ala cu el! E un pas important in viata oricarei femei. Da, tu tii la el. Dar nu ai incredere deplina.Sti, pana la urma tu saruti gura lui, nu gura lumii. Asa ca nu te lasa influentata.Nu l-ai prins cu nimic, doar simple vorbe.Nu le pune la suflet, lumea mai vorbeste si de invidie. Oricum, mai asteapta. Sunteti doar de 3 saptamani. Tine minte, cu oricare baiat vei fi tu, nu ii arata ca il iubesti mai mult decat iti arata el. El trebuie sa te iubeasca mai mult, altfel,tot el are de pierdut. In momentul in care te simti tu pregatita,simti ca te iubeste la nebunie,atunci da,fara regrete! Dar pana atunci, du-l cu zaharelul, vezi daca te asteapta. bafta multa :*

6 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

3 saptamani este o perioada destul de scurta, eu zic sa mai astepti ceva vreme, sa-l analizezi, sa-ti dai seama ce fel de baiat e si daca sentimentele lui fata de tine sunt sincere. E logic ca face gesturi romantice si frumoase, ca sa te atraga cat mai mult, iti spune ce vrei sa auzi si face ce vrei tu sa vezi. Ramai mai mult timp cu el si vezi cum se comporta cu tine. Daca zicea o persoana, ziceam ca e din invidie, dar daca zic mai multi, deja e suspect. Analizeaza-l bine, citeste-l bine si sper sa-ti dai seama cum este el cu adevarat. Mult succes draga!

| getutageo a răspuns:

Nu ai spus cati ani ai...si nu stiu ce sa zic poate au dreptare si fetele, si daca vrei sa iti incepi viata sexuala fi sigura ca asta vrei nu o face doar pentru ca asa vrea el sau ca a spus ca te iubeste

gandeste te bine si vb si cu el spune-i care este situatia si ajungesti la o conluzie

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Nu te mai gândii, multe vor să--ţi facă rău, cum aar fi să te desparţi de el şi să suferi. Dar îţi mai zic să nu faci prostia de a-ţi începe viaţa sexuală cu el. Convinge`l fă ce-ţi stă în putinţă şi fă`l să uite de asta. Nu te lăsa convinsă de cuvintele şi de prostiile lui. Poate după 2-3 luni se va sătura şi să ştii că sunt multe la coadă. Baftăă :*!

| Corina2 a răspuns:

Si eu am un prieten de genul, la inceput toata umea imi spunea sa nu stau cu el si asa mai departe si nu am putut sa pun sentimente la inceput dar acum suntem de 8 luni impreuna si el chiar ma iubeste, deci nu inseamna ca daca a facut cu 9467483 de fete asa o sa faca si cu tine la fel, poate a gasit persoana aia de care avea nevoie langa care are tot ce vrea. Dar daca deja ati vb despre sex si iubire dupa 3 saptamana.nu stiu nu prea cred ca fie adevarat mi-e mi-a spus prima data dupa 2 luni si de sex am inceput sa vb dupa.s m-am culcat cu el abia dupa 5 luni.asa ca nu stiu eu spun sa mai astepti saa vezi cum se comporta cu tine nu face un pas pe care sa il regreti. o seara placutahappy

| AntiACTA explică (pentru Corina2):

Multumesc mult :*

| oananecula a răspuns:

Of doamne imi bag **** (stiti voi n-am vrut sa scriu) lasa-l mo in pace tu nu vezi ca te batjocoreste pe fata dal in panarama ta sa zic asa