| Lailar a întrebat:

Buna tpu..sunt cu un baiat de 3luni...stiu ca e diferenta de varsta el 19 si eu 14jumate...totul a mers perfect la inceput...pana cand acum 2saptamani m-a inselat cu o fata care are prieten...si dupa s-a îndrăgostit de ea...dar ea nu a vrut sa fie cu el. si dupa s-a intors la mine...dar totusi a avut curajul sa-mi spuna ce a facut...eu nu pot renunta la el a fost primul barbat din viata mea...si acuma nu ma mai prea baga in seama nu mai prea iesim.
Il iubesc dar il si urasc pt ceea ce mi-a facut...si vreau sa-l fac sa sufere sa vada cum e...Va rog ajutati-ma...Cum as putea sa-i platesc cu aceeasi moneda?

10 răspunsuri:
| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Cum adica te-a inselat?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu ai cum sa il faci sa sufere, baiatul este istet si nu pune suflet, respect, ce a facut el este perfect normal este la varsta strabaterii cearsafurilor si este destept ca nu te mai cauta pentru ca esti minora

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Relatiile cu fete mult mai mici sunt dificile si foarte rar au succes. In primul rand ca adesea o fata de 14 ani nu are suficienta cultura si intelepciune ca sa fie un partener valoros de discutie. In al doilea rand ca o fata de 14 ani are nenumarate interdictii (nu poate fi sarutata sau atinsa erotic, nu poate iesi din casa dupa lasarea intunericului, nu poate intra in restaurante, baruri cluburi, nu poate merge la petreceri la care se consuma alcool, etc). Asadar, barbatul va fi tentat sa isi gaseasca o femeie mai apropiata de varsta cu care sa aiba mai putine restrictii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Reclama-l la politie pentru corupe de minori/

| Mila6ka11 a răspuns:

Hai ma fata... baieti sunt cu carul...esti inca prea mica pentru a-ti distruge viata cu unul care te-a inselat! Asa-s baietii daca te-a inselat odata o v-a face si a doua oara! Tu nu o sa poti sa-i platesti cu aceeasi moneda, crede-ma!

| OldSoul a răspuns:

Si daca e primul barbat din viata ta asta inseamna ca, gata, te mariti cu el?
Fii realista!
Relatia nu v-a dura, asa ca desparteste-te de el, si nu-ti mai bate capu' cu diferite modalitati de a-l face sa sufere ca nu vor functiona, functionau daca te-ar fi iubit, dar atat timp cat te-a inselat inseamna nu te-a iubit.
Poate doar daca faci cum a spus colegul suntserios ii faci ceva probleme, dar alta modalitate nu cred ca exista.

| FabyAlaDeLaKarrfur a răspuns:

Sa sufere?
Asteaptal cu ak-ul la usa xD

| BadAngel3 a răspuns:

,,.....si vreau sa-l fac Sa sufere Sa vada cum e.,, looool laughing))))), corupere de minori, doar nu credeai ca o sa mori cu el de mana, nu?

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa-i platesti cu aceeasi moneda, inseala-l si tu cu cel mai bun prieten al lui.

| RAY a răspuns:

Imaturitate,prostie e ceva normal e aiurea la varsta asta sa incepi cu baieti, se alege prafu asa usor de Romania