| zapacita21 a întrebat:

Buna TPU.Sunt cu un baiat de 4 ani si la anul urmeaza sa ma casatoresc. Anul trecut cand am muncit la o terasa am cunoscut un baiat si ne-am indragostit unul de celalalt. El stie ca stau cu prietenul meu si eu stiu ca el sta cu parintii lui.Are prietena de 3 ani si urmeaza sa se insoare anul acasta. Mi-a spus ca ma iubeste si eu il iubesc pe el dar nu putem sa fim impreuna, trebuie sa na ascundem de fiecare data cand ne intalnim. Avem 7 luni de cand vorbim la telefon zilnic si ne intalnim cand pot eu.De luna urmatoare o sa muncesc iar la terasa aia si el sta aproape, deci o sa-l vad in fiecare zi.Nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, chiar nu inteleg ce ai vrea sa-ti spunem. Tu esti cea care trebuie sa decizi ce vrei. Cert este ca ceea ce faci -faceti acum nu e bine. Gandeste-te ca zilnic iti minti iubitul -viitorul sot, il inseli; practic iti bati joc de sentimentele lui. Tu trebuie sa decizi ce vei face; ori ramai alaturi de iubitul tau-viitorul sot, te casatoresti cu el si il lasi pe celalalalt sa-si vada de viata lui ori te desparti de iubitul tau si continui relatia cu celalalalt, asta daca vrea el ca am inteles ca si el urmeaza sa se casatoreasca.
Am sa-ti mai spun ceva, ce cred ca n-o sa te bucure, eu personal cred ca tu nu esti pregatita pentru casatorie. Daca ai fi nu te-ai indragosti de baiatul de la terasa. Azi e el, maine cel de la chioscul de ziare, mereu vor aparea in calea ta asemenea ``ispite``, dar daca l-ai iubi cu adevarat pe iubitul tau nu ti-ai mai pune semne de intrebare.Parerea mea. Iti doresc sa ai parte de iubire, liniste, fericire si sanatate si indiferent ce ai alege sa nu trebuiasca sa regreti niciodata. Pa

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Faci o mare greseala nu iti dai seama ca prietenul tau va suferi cand va afla ca tu esti cu altul mai ales si fata cu care e amantul tau e in aceeasi oala, lasativa de inselat daca va placeti atunci rupeti relatiile anterioare si ramaneti voi 2 sau sunteti pe interes? Eu nu inteleg ce va incalzeste pe voi sa aveti amant si iubit la acelasi timp, dar nu e nimic caci Dumnezeu pentru fiecare pregateste o surpriza si o sa va para rau pentru ceea ce faceti. Timpul merge inainte dar si necazurile vor sosi.

| Andreea_6545 a răspuns:

Eu zic sa fi sincer cu cel cu care urmeaza sa te casatoresti. Daca voi va iubiti unul pe celalalt nu mai ascundeti asta fata de lume spune-i actualului tau iubit ca iubesti pe alt cineva. Si cel pe care il iubesti sa se desparta de cea cu care sta in momentul acesta, pentru ca apoi dupa casatorie va iesi mult mai rauwinking

Funda?:*big grin

| IloveME a răspuns:

Nu te inteleg! daca chiar v-ati iubi...in viata asta faci ca tie sa-ti fie bine! te inteleg ca, cu iubitul poate s-a ajuns la monotonie, dar n-ai c face poate daca era el in locul tau nu mai gandea si te lasa cat ai clipi.
eu zic sa te gandesty mai mult la tine si la ceea c vei face cu viata ta! nu te baga intr-o casatorie daca u iubesti pe altul big grin

| Castiel a răspuns:

Hmm deci tu nu il iubesti pe actualul? hmm curva rau frate sa-mi bag picioru e asa greu sa-i dai papuci si gata? O sa-l ranesti o sa il doara etc (daca te iubeste rau poate se sinucide dar depinde de firea fiecaruialaughing ) dar daca tu nu-l iubesti de ce sa mai fi cu el? eu chiar nu inteleg de ce va faceti amanti cum a zis IceMan sunteti pe interes a? Tiganii dreacu!

| KamYkaZeeee a răspuns:

Sincer nu prea sunt de acord cu chestile de genu, incearca sa fii sincera cu iubitul tau si sa ii spui adevarul, pentru ca nu e corect el te iubeste din moment ce s-a gandit deja si la o casatorie...dar persoana pe care o iubesti u ar renunta la viitoarea sotie? daca ezita un raspuns si nu prea vrea asta inseamna ca nu e ceia ce crezi u a fi...x.o.x

greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, inteleg cat iti e de greu.Nu te lasa influentata de turma asta de lupi moralisti care vad ca ti-au raspuns-asta e parerea lor si refuzul lor de a se implica.Se pare ca legatura ta care dureaza de 4 ani, oricat de buna este, are ceva lipsa.Pentru ca altfel nu ai fi putut sa te indragostesti de altcineva. Poate doar te-ai plictisit sau poate ai o mai mare disponibilitate sufleteasca. Oricum, un lucru bun este in toata povestea ta-bine ca s-a intamplat inainte sa te casatoresti.Acum,trebuie sa stai sa te gandesti,tie cum ti-ar fi mai bine. Locuiesti cu viitorul tau sot,il stii, ii cunosti si partile bune si partile rele, si el tie.Pe cel de care te-ai indragostit il vezi rar si pe ascuns, poate ca tocmai aceasta interdictie te impinge si mai mult catre el-stii povestea fructului oprit.Crezi ca langa el,impreuna cu el, ai putea fi mai fericita decat cu viitorul tau sot? Te doreste, te vrea si te iubeste indeajuns incat sa renunte actuala lui relatie? Ia o coala de hartie-nu glumesc-si scrie ce are fiecare din ei bun si rau si vei vedea care e cel mai potrivit pentru tine.Inima ta,probabil,te indeamna spre relatia ta ilegala, dar mi-e teama ca poate esti doar un obiect de nou interes pentru acest baiat, din moment ce el are o legatura de 3 ani, la care inteleg ca nu a renuntat.Gandeste-te bine ce vrei,pentru ca o casnicie terminata cu un divort,te umple de amaraciune pentru tot restul vietii. Pune-ti mintea si inima sa aleaga CE E MAI BINE PENTRU TINE! In fond si la urma urmei, toti facem greseli in viata, din dorinta de a fi bine! Te sarut si iti doresc numai bine!

| NoSmile a răspuns:

Ufff,cat de multe persoane sunt in situatia asta. pai e bine ca nu esti casatorita docamdata,ca poti pune mai usor capat relatiei actuale ca sa ramai cu acel baiat pe care spui ca il iubesti.dar sunt curioasa,pe cel care urmeaza sa-ti fie sot il iubesti? nu tte critic,ca nu am dreptul, dar gandeste-te si la el, sau la faptul ca ar fi putut sa-ti faca acelasi lucru.gandeste-te cum te-ai fii simtit. bafta in decizia pe care o vei lua si ai grija de tine.

| ganton a răspuns:

G-E-N-I-A-L! Chiar azi ai raspuns asta la o intrebare:

"Despre barbatii care sunt casatoriti nu stiu, dar eu ma intreb de ce inseala barbatii care urmeaza sa se insoare? daca urmeaza sa faca un pas asa important de ce inseala? daca acum inseala dar dupa ce se insoara? saraca fata nu merita nici o fata sa traiasca asa ceva, dar barbatii tot barbati raman si nesimtiti. postat la 31 Martie 2011 13:03"

Wymmin... simply inferior =).