Eu zic sa nu o faci acum. Deloc. Testeaza-ti iubitul, vezi daca el chiar te iubeste cu adevarat sau daca sta cu tine doar pentru a obtine acel lucru. Cine te iubeste cu adevarat va astepta oricat dupa tine, cine nu, te va parasi imediat dupa ce i te daruiesti. Daca nu vrei sa fie asa, ai rabdare, timpul le va rezolva pe toate si iti va demonstra multe lucruri.
La 23 de ani consideri ca e devreme? Nicidecum. In ziua de azi este considerat destul de tarziu.Multa rabdare trebuie sa aiba el daca sta degeaba langa tine. Asta daca sta cu tine si probabil o face cu alta.
N-ai spus si cati ani ai? Mai mult unii baieti sunt foarte parsivi si se poarta frumos pana te prind. Eu nu mi-am cunoscut nevasta (prima) nici dupa 13 ani. De aia sunt acum cu a 2-a.
23 am
A! Este OK. Atentie totusi ca te poate pacali!
E 21. 30, m ai asteaptă pină la ora 00:00, normal că e prea devreme, sexul il faci după nuntă dragă, nu înainte.
Si tu te visezi mireasa deja, numai am cuvinte normal ca vrea ce dumnezeu ar putea vrea?
Sexul, de dimineata la prima ora, este chiar indicat, nu este prea devreme daca este practicat de persoane majore.
Mai așteaptă zic eu.pregătită nu te vei simți niciodată și Îți spun din proprie experiență.și eu am 20 de ani, virgina și sunt cu un băiat și îmi e cumva sa pierd lucrul ăsta dupa ce m-am păstrat atâta timp. E ceva frumos, curat și parcă toată lumea te stimeaza pentru asta.stai mai mult cu el, e clar ca încă nu simți cu adevărat. lasa sa avanseze relația, sa fie mai serios și Îți vei da drumul mai ușor.mai bucura -te puțin de inocenta ta:*. Pregătită după cum am spus nu vei fi niciodată 100% dar se va intampla și asta mai târziu. 4 luni e cam puțintel sincer, nu e nici măcar jumătate de an.ai grija de tine sa nu îți iei teapa, alții se despart și după 7 -8luni. Timpul le rezolva pe toate.te pup și ai grija de tine :*
Nu conteaza varsta la care iti incepi viata sexuala, conteaza sa te distrezi...Doar ca ai grija sa faci protejat, asta daca nu vrei un copil
Adica poti face si la 5 ani? Ce gandire ai! Ai trecut de gradinita?
beausingurlamasamea întreabă: