Buna! Cum ti-a demonstrat mai exact ca te iubeste? Daca iubesti nu te lasa inima, constiinta sa inseli persoana pe care o iubesti.De ce consideri tu ca ti-ai gasit jumatatea daca nu-ti place comportamentul lui? Eu spun ca iubitul tau nu este o persoana cu care iti poti cladi o relatie serioasa. Avand in vedere ca l-ai iertat de nenumarate ori iar el tot ti-a gresit, nu-ti da de gandit? Cat de mult tine la tine? Ia-ti un baiat serios!
Mai nu e okei sa te insele, cum poti sa ii permitit, e cel mai urat lucru facut de un baiat sa isi insele partenera. Nu e bine ca il ierti pentru ca o sa o faca de mai multe ori chiar daca spune ca pe tine te iubeste. Daca te iubeste pe tine de ce te inseala? "Lupul isi schimba parul da naravul, ba" sper sa te fi ajutat raspunsul meu sa iei o decizie corecta, toate cele bune
Decat sa traiesti cu gandul ca el se culca si cu altele si decat sa fii nevoita ca toata viata ta sa il imparti pe el cu altele... atunci stii ce ai de facut: il dai uitarii.
Cel mai urat lucru din lume este sa iubesti un om care se daruieste si altuia. Nu este corect fata de tine dar mai ales fata de ce simti pentru el, fata de inimioara ta ce sufera.
Daca te simti inselata si neindreptatita, desparta-te de el, nu te merita. Chiar daca vei suferi acum putin, cu timpul o sa treaca si suferinta si iubirea fata de el.
Mult succes iti doresc si sa alegi intotdeana calea care ti se pare cea mai buna!
Da, clar! Suferi putin la inceput iar apoi trece..Nici nu stiu cum mai poti sa-l iubesti dupa ce te-a inselat.
Neeeext.Pe bune cum suporti asa ceva? DE ce te injosesti? Ce siguranta ai ca nu le zice asa si celorlalte? Pentru ca nu ai de unde sa stii ca doar si-o trage cu ele nu si mai mult.
Pune capat! Mai bine suferi acum putin si iti trece, decat sa ajungi mai tarziu sa iti blestemi zilele pentru ca l-ai iertat.
Daca el te iubeste asa cum spui, de ce are nevoie de aceste aventuri? Un baiat nu insala pentru ca iubeste alta fata, asta este absurd! Nu el este jumatatea ta, ai abia 19 ani, mai experimenteaza si nu te mai lasa pacalita de niste ochi frumosi si o scuza bine formulata.
Mult noroc!
Ar trebuie sa pui capat. Dar poate ca el te inseala pentru ca tu nu ii faci pe plac, si cauta placerea in alta parte