anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Sunt cu un baiat de 6 luni, si cam mereu ne certam si cauza mea fiindca eram prea geloasa, dar si din cauza lui fiindca mereu ma suparat, facea promisiuni pe care nu le tinea niciodata si in era saptamana fara " drama " si lacrimi.
De curand a avut banchetul, si a petrecut timpul cu o fata. Si a inceput sa-i placa de ea. L-am pus sa aleaga, si a ales-o pe ea. Am fost asa nervoasa, incat i-am zis ca il urasc straight face. Si l-am scos de pe faceebok, pe de messenger. Dar ma gandesc, ca din cauza mea s-a ajuns aici. Fiindca m-am comportat aiurea.Si fata asta mi-a zis ca el sigur nu o place asa mult, si ca pe mine ma iubeste. Si nu stiu ce sa mai cred, sincer. Fata asta vrea sa ma impace cu el, dar nu cred ca este bine. Fiindca nu pot sta langa cineva care mai place si pe altcineva, pur si simplu nu suport gandul. Ieri si alaltaieri am plans incontinuu toata ziua. Il iubesc foarte mult, si nu stiu cum ar trebui sa procedez in continuare.
Sfat si pareri va rog.
Funda.

1 răspuns:
| Amerilyse a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...la partea ca tu zici ca erai prea geloasa asta arata ca ti la el...dar el daca tinea cu adevarat la tine el trebuia sa inteleaga, nu sa plece la alta fata.