| yyyyy a întrebat:

Sunt cu un baiat de cateva zile, nu m-am intalnit cu el inca..am sa ma intalnesc saptamana ce urmeaza. Problema este ca parintii mei nu ma lasa sa am inca un prieten. Acum trec in clasa a -10-a. Cred ca este o varsta normala pentru a avea un prieten. Am vorbit cu ea despre prieteni si zicea ca ce imi trebuie ..am destul timp.Stiu asa este dar de cand sunt cu el parca sunt mai fericitahappy. Stiu ca trebuie si sa invat etc dar eu invat bine nu am nicio treaba cu asta, imi ascult parinti dar... Cum sa fac sa inteleaga ca nu e nimic rau in a avea un prieten? NU ma refer la relatii sexuale, normalhappy

Răspuns Câştigător
| ioanaaa1998 a răspuns:

Eu iti sugerez sa te intalnesti cu el daca ai o atractie. Eu am aproape 15 ani si la fel zice si mama. Toata viata m-am focusat pe invatat si recunosc ca nu e bine. Dar ai grija sa nu cazi in extrema cealalta, sa nu uiti de scoala ca si ea este importanta. Trebuie sa reusesti ca creezi un echilibru. Succes la o relatie cat mai lungawinking!

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Totul depinde de tine, de felul in care tu esti capabila sa ii arati mamei tale ca esti suficient de matura si responsabila pentru a avea un prieten. O relatie care se desfasoara pe furis, este mai degraba o aventura.

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Poi eu as zice, sa mergi sa discuti cu mama ta, cand o vezi mai calma, mai disponibila, cum s-ar zice. Si acum depinde, trebuie sa stii cum sa o abordezi. Fiecare copil stie cum sa isi abordeze mama big grin Adica sa nu fii prea copilaroasa [ dar la varsta ta, nici nu cred ca esti sau vei fi ] Sper ca te-am ajutat cat de cathappy

| Turok90 a răspuns:

Nu poti să îti convingi părintii de asta. E greu ca părinte să-ti lasi fetita să aibă o relatie cu un baiat, mai ales în ziua de azi când auzim din ce în ce mai mult de evenimente neobisnuit de iesite din comun. Părintii tăi cel mai probabil îsi vor schimba atitudinea dacă l-ar cunoaste personal. Adică să vină la tine acasă, să le ceară voie părintilor tăi să te lase la un suc, spectacol sau film, să le spună exact unde veti merge si când veti ajunge acasă. Si bineînteles să vă țineți de cuvânt.Pentru că nu se stie cine te vede pe unde umbli si asa pot afla părintii tăi că cu fost mintiti. P.S. Fi sinceră cu părintii tăi si poate asa, încet încet o să se obisnuiasca cu ideea. Un aspect destul de important e vârsta băiatului... Sper că nu depăseste 17 ani? Pentru că atunci o să-ti fie mai greu să-ti convingi părintii.

| yyyyy explică (pentru Turok90):

Are 19 ani laughing Oricum m-am intalnit cu el si pana la urma ne-am despartit. happy

| Turok90 a răspuns (pentru yyyyy):

Bravo. Bine ai făcut. Oricum părintii tăi nu te-ar fi lăsat cu el.

| yyyyy explică (pentru Turok90):

Da, asa este.

| RamboBike3 a răspuns:

Mma copii din ziua de azi deja la 8 ai au iubiti si la 12-13 incep viata sexuala parinti tai au foarte mare grija de tine!:*

| KarinaV a răspuns:

Nu e nimic rau in a avea un prieten, dar trebuie sa il cunosti inainte de a fi cu el! Nici nu e de mirare ca nu te lasa sa fi cu el daca nu l-ai vazut niciodata. Pe langa faptul ca posibil ii e frica sa nu fie un "ciudat" crede ca o sa incepi sa bocesti pe umarul ei cand o sa va despartiti in 2 saptamani pentru ca relatiile de genul asta nu tin. Asa ca data viitoare cand iti gasesti un iubit, cunoaste-l inainte

| yyyyy explică (pentru KarinaV):

Il cunosc ca amic daca ma intelegi, nu m-am intalnit cu el ca iubit happy

| yyyyy explică (pentru KarinaV):

Il cunosc dar ca amichappy Adica nu m-am intalnit cu el ca iubit. Ma intelegi?

| FleeKy a răspuns:

Stim cu totii ca parinti care au o fata sunt mai stricti decat cei care au baiat deoarece cu fetele se pot intampla chestii care pot ruina vietile fetelor, si desigur si cele ale parintilor(in special taticii).Tu esti in clasa a 10-a esti la varsa la care tori baieti se uita dupa tine.Eu iti urez bafta in relatie si sa ai grija cu ce baiat ai deaface. Sa ai grija de tine>big grin

| Secretgirl123 a răspuns:

Si la mine a fost la fel parintii mei nu vroiau sa am prieten...dar in secret am avut prieten si de pe o zi pe alta eram mai fericita ...parintii m'au intrebat de ce sunt asa fericita si le'am spus adevarul si de atunci accepta faptul ca am crescut si am prieten