| Rallu a întrebat:

Buna TPU.batting eyelashesSunt cu un baiat de cateva zile si as vrea sa ne despartim, dar n`am niciun motiv laughing Ma puteti ajuta, cu cateva idei, nu stiu ce sa-i spun... Promit ca dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| sebastyancuidiny a răspuns:

Pai...mai lasa-l o saptama, fi mai indiferenta cu el, raspunde-i din cand in cand in sictir, si el o sa-si doreasca asta si pe langa... nici nu-i ranesti orgoliu masculin, sauuuu suna-l din 5 in 5 minute si intreaba-l ce face, sigur o sa-l stresezi, daca inchide telefonul ai motiv sa te certi cu el. Ai nevoie de vrajeala buna, succes.:*

12 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Motivul.
-Nu ne potrivim, nu avem lucruri in comun.
-Nu mai simt nimic pentru tine.
-Nu ma atragi.
-Nu ma intelegi.
-Suntem genuri opuse.
-As vrea o perioada sa fiu singura.
...nu am idei acum.laughing

| WooLove a răspuns:

Pai de ce nu vorbesti cu el sa ii zici ca nu mai simti nimic pentru el si nu iti mai doresti sa continuati. oare de ce voi fetele intodeuna aruncati pastila la baiat ca ei sunt cei care destrama o relatie si sunt cei vinovati... incercati sa vedeti putin realitatea. zicandu-i zic eu ca baiat cred ca o sa se impace cu ideea mai rapid decat atunci cand il refuzi sau nu ii mai acorzi atentia pe care eu acordai candva.
succes si sa fii iubita.

| ღNameღ a răspuns:

Poti sa ii spui ca: 1: Crezi ca nu va mai potriviti
2: Ca s-a schimbat
3: Ca nu e cum credeai tu ca e el
4: Nu crezi ca te iubeste
5: E diferit
6: Simti nevoia sa fi singura o vreme
7: Crezi ca e mai bine asa
8: Ca ai impresia ca ceva s-a schimbat ini relatia voastra
9: Ca e vina ta si te simti diferit intr-un sens rau in preajma lui
10: Ca nu te mai intelege
Cam astea mi-au venit, sper sa iti fi fost de ajutor...eu as prefera metoda 6 ca sa nu il ranestibatting eyelashes Papa:*

| MLSS a răspuns:

Si eu am trecut prin asta, si nu stiutam ce sa faclaughing pana la urama 3 zile nu i-am raspuns la tel si pe meslaughing)).si apoi mi-a dat el papucii!love struck
dar mai simplu ar fi sa iii spui.: mi-a, m dat seama ca nu sunt pregatita pentru relatia asta. Dar as totusi sa ramanem prieteni in
continuare :d
sper ca am fost de ajutorr
succes:X baftaa:X

| secsilicioasa a răspuns:

Poi buna rallu ai putea sa ii spui ca vrei sa fii singura o vreme ca nu esti in apele r\tale. ca asa fat\ra un motiv nu prea ai dc sa te desparti de el.Prob ca te plictiseste ff tare si de asta vrei sa te desp de el. Spune-i asa ca eu altfel nu stiu cum ai putea sa-i spui fara sa il faci sa se simta prost si sa te urasca.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonim654321 a răspuns:

Pa asta cred ca o cunosc rolling on the floor

| Rallu explică:

@salexandrui96 Curva`i mata phbbbbt. Bai puta vad ca esti in stare, din fata monitorului sa faci afirmatii pe care nu le poti sustine. mai bine vezi`ti in **** mea de treaba, ma cunosti tu sa ma sti de curva? raised eyebrows

| salexandrui96 a răspuns:

Curva Curva Curva!

| iiKiduuu a răspuns:

Pai,spune'i clar ce simti. Ceva gen
-Imi pare rau, dar simt ca nu mai putem continua relatia...si vreau sa ne despartim.
Sau
-Uite...nu vreau sa par genul de om care frange inimi,dar nu mai pot sa fiu impreuna cu tine, sper sa nu te superi si sper sa ramanem prieteni.
Sau
-Uite, imi pare rau ca fac asta dar nu mai pot continua relatia asta.

Sper ca te'am ajutat
Fundabatting eyelashes?

| RbD a răspuns:

Spune-i ca vrei pur si simplu sa va despartiti,ca nu iti place de el. Daca refuza,ii zici tu poti sa fi cu mine,dar eu cu tine nu. Asa ca,fie ca vrei, fie ca nu, ne despartim. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| ValiValentin a răspuns:

Pai, stiu ca doare, dar spune-i pur si simplu ca nu va mai intelegeti, sau ca doresti pe cineva pe genul, poate nu aveti nimic in comun, nu aveti aceleasi pareri, dar eu zic sa-i spui :"Nu ne potrivim, stiu ca vom gasi pe altcineva".