| raluca01 a întrebat:

Buna TPU...sunt cu un baiat de o luna, sunt foarte fericita, dar problema este ca el a fost mai demult cu o prietena de-a mea si ea mi-a spus ca inca nu e sigura daca mai simte ceva pentru el sau nu...si noi am hotarat sa nu spunem nimic despre relatia nostra pentru a nu o rani pe prietena mea, pentru ca a mai trecut printr-o situatue asemanatoare si nu a iesit bine delocsad. Stiu ca nu vom putea ascunde asta mult, dar macar in acest timp isi va clarifica si ea sentimenteletongue.Deci TPU c parere avetii despre asta?tongue

3 răspunsuri:
| InvisibleGirl a răspuns:

Sunt de parere ca nu ii esti prietena happy daca sti ca a mai trecut printr-o situatie asemanatoare de ce o pui din nou in aceeasi situatie? inteleg esti fericita cu el, dar nu ai tinut cont de prietena ta.

| getutageo a răspuns:

Ceva similar mi s-a intamplat si mie doar ca la mine cand a aflat ca sunt cu el ea inca il iubea...eu cred ca ar fi mai bine sa vb cu ia serios si sa clarifice ce simnte cat mai repede,,, si ei 2 s-au despartit deci nu mai este nimic intre ei, ea daca este o prietena adevarat va intelege ce se intampla

| BluDesign a răspuns:

InvisibleGirl are dreptate "nu ii esti prietena". Pune-te in locul ei si o sa-ti dai seama singura ce este de facut.
Ai grija!