| Emoti a întrebat:

TPU! Sunt cu un baiat de un an si cateva luni, eu am acceptat sa fiu cu el, pentru ca mi-a distrus prietena cea mai buna si cum ea nu mai putea sa se indrepte, nu putea sa-si revina din starea aceea de "sluga" a lui [ pentru ca alt cuvant potrivit nu gasesc momentan].Am decis sa-l iau eu si sa-mi bat-joc de el, dar intr-un timp si eu ma indragostisem si de acum cateva luni mi-am adus aminte de scupu meu si ma dau sfanta in fata lui si observ ca el chiar ma iubeste, dar asta nu inseamna ca eu chiar renut la ideea aceea de al distruge!
Deci intrebarea este, cum pot sa-l fac sa-si piarda increderea in sine, sa ajunga si el ca prietena mea?
Funda + vot, va rog, ajuta-ti-ma nu am nicio idee!love struck [Stiu ca pare prea de copii sau din SF-uri, dar alta solutie nu am gasitlaughing)]

4 răspunsuri:
| Pufffx a răspuns:

Daca ea nu a stiu sa se impuna ce vina are el? Iar daca voi aveti o relatie de un an si ceva de ce sa vio stricati daca si tu ai inceput sa ti la el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e destul de prostesc de vrei sa faci tu. Daca vrei sa faci pe cineva vulnerabil presupune sa fii tu cea mai tare din parcarea luitongue. Metaforic vorbind, incerc sa iti zic ca iti poti lasa amprente daca pe tine te-ar considera cea mai tare tipa din viata lui...
Pana acolo, ar fi multa munca.

| Vibrations a răspuns:

Chiar crezi că o să funcționeze? O să-și bată joc și de tine, ai să fii și tu la fel de distrusă ca și prietena ta.
Si la urma urmei cu ce o ajuți tu pe prietena ta, dacă te-ai combinat cu fostul ei? Cu nimic! Mai degrabă îi adâncești durerea.

| Emoti explică (pentru Vibrations):

Nup, pentru ca ea m-a rugat sa fac asa ceva... si incerc pe cat posibil ca ea sa nu ne vada.ș)