Waaaaa SI EU AM TRECUT PRIN ACEEASI SITUATIE! paii baiatul cu care am fost era la A eu sunt la C la inceput a fost foarte greu dar foarte greu venea si ma lua de la scoala uneori chiar chiulea sa ma duca acs. am avut 4 luni :o in aceste 4 luni nu ne.am sarutat! wtfff stiu ca e foarte ciudat si cand ne vedeam nu vorbeam cine stie ce. mai mult glumeam ca doi prieteni. aia nu a fost relatie! oricum si noi vorbeam foarte foarte mult dar pe mess nu aveam facebook atunci ne trimiteam mel vorbeam deschis dar cand ne vedeam nu era la fel
nust ce sa zic eu atunci eram a 6-a cred ca e altceva. acum sunt si eu a 8-a si de atunci nu mai imi trebuie sa ma incurc cu baieti de a 8-a sunt niste prosti! dupa parerea mea baiatul trebuie sa faca primul pas nu fata. ce sa faca un amarat de a 8-a? de atunci am fost doar cu baieti mai mari doar de la liceu pentru ca mi se pare mult mai bine. ei sunt mult mai implicati intr.o relatie si ai sa vezi ca te vor invata sa iubesti
Daca el nu simte inca nevoia sa te sarute, atunci cred ca nu vrei sa o faca numai pentru placerea ta.
Buna .
Am gasit 4 motive legate de situatia ta :
1.Baiatul este timid
2.Esti prima lui iubita si vrea sa fie totul perfect.
3.Nu vrea sa te grabeasca.
4.Saruta ingrozitor
Eu zic sa faci tu primul pas Asta am facut si eu in orice caz, e simplu te apropii de el usor si aia e
Oh, dar ce-i cu graba asta? Cand o sa simta nevoia o s-o faca. Bucura-te ca puteti comunica. Si mai lasa facebook-ul, cheama-l afara in pauze, vorbiti face to face, cheama-l afara in weekend si pana la urma, o s-o faca. Nu-i mare branza, tu doar il chemi, el intr-un sfarsit o sa o faca. PS: Daca nu merge, desi ma indoiesc, scuza mea e ca nu am experienta in "love". ))