Spune-i adevarul.
Ai fost la ginecolog si ai primit un tratament pe timp de o luna,timp in care e interzis sa faceti sex.
Cel putin, te vei convinge de intentiile lui reale, pentru ca daca tine si el la tine, va dori sa-ti fie aproape si nu va fi interesat de nimeni altcineva!
Daca dispare pur si simplu, inseamna ca teama ta e justa si nu are sens sa va mai chinuiti.
E o incercare a relatiei voastre.
Poate ca rezista!
Poate ca ai dreptate.O sa incerc sa vorbesc cu el.Multumesc de sfat.
Vorbeste cu el si explica-i situatia.
Macar stii ce se intampla cu voi.
In plus, chiar ca ar trebui sa afle, e si el responabil de situatia asta!
Asa si daca te lasa macar sti pentru ce a stat. Din punctul meu de vedere tie iti este frica sa nu fi lasata, esti atasat de el.
Si daca faci sex cu el crezi ca nu o sa te lase niciodata pentru alta? Cati ani ai? 12? Daca voia o relatie serioasa, acum erati impreuna.
Mie nu-mi place cum suna povestioara ta. Cred c-ar trebui sa te iubesti mai mult pe tine insati. Imi pari nesigura pe tine, speriata, slaba. Probabil ca si el vede acelasi lucru si profita de tine. Nu te lasa calcata in picioare, draga mea. Niciun barbat de pe lumea asta, nu merita asa ceva. Individul te tine doar pentru sex si-atat. Norocul lui e ca tu n-ai mai avut alte relatii, sa poti compara. Daca ai fi avut, ti-ai fi dat seama ca ceea ce aveti voi nu e o relatia normala si sanatoasa. Intr-o relatie normala, partenerii comunica, se respecta si au grija unul de altul. Cred c-ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta si sa-l lasi pe tipul ala in pace.
Bananacantareata87 întreabă: