| alinutzzza a întrebat:

Sunt curioasa de o chestie, am auzit asa ceva si nu stiu daca este adevarat. Cica in perioada menstruatiei, nu e indicat sa faci dragoste (si nu ma refer aici la riscuri de sarcina, sau la infectii sexuale) am inteles ca pe viitor nu poate duce la o sarcina, cand nu te mai protejezi. happy este adevarat? daca sunt alte riscuri in afara de o sarcina nedorita si infectii sexuale va rog sa-mi spuneti. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista alte riscuri in afara de infectii. Si nu numai edspre BTS-uri, ci despre infectii cu germeni de tip intestinal de pe perineu care sunt greu de tratat. Riscul de sarcina e minim. Sexul in timpul menstrei nu influenteaza viitoarele sarcini.

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey,eu nu am auzit nimic de genul.
Ca e neigienic si pentru unii scarbos, da.Insa nimic legat de viitoarele sarcini.

| Allexis a răspuns:

N-am auzit de asa ceva, sa stii. Insa e neigienic, scarbos si uneori miroase aiurea de tot. Cateva zile lunar poti si tu sa stai cuminte... nu?

| mdany a răspuns:

Da,intr-adevar nu este indicat.Pai la astea nu prea pot sa iti raspund, mai repede Brigaela ca ea se pricepe cu din astea.

| AneBbi a răspuns:

Pai nu e indicat, atunci cand esti in cea mai delicata perioada a luni esti fff sensibila si asa pot aparea infectzi sau alte chesti, pentru orice eventualitate ar fi bine sa te abtzi atata timp cat ai menstruatia sh pentru siguranta se spune ca e bine cam 8 zile sa nu ai contact cu un baiat nah pentru siguranta tahappy