| punkgirlloveyouzbang a întrebat:

Buna TPU sunt de 2 saptamani cu un baiat pe care il iubesc enorm mi-am dorit sa fiu cu el de ceva timpinainte nu imi acorda nicio atentie dar acum e cu minea fost totul frumos, dar ceva s-a intamplat cu el.joaca fotbal in fata blocului cu prieteni iar pe mine nu ma baga in seama am trecut cu vederea peste multe vaze din astea dar ma mai deranjeaza ca vede fete frumoase"bune "cum zic baieti...si le face la sate gen ca la i se eu tu pego ca sa zic asa, toate astea in fata mea, prietenei mele cele mai bune ii pune mana pe fund pe sani peste tot.ce ar trebui sa fac? sa ma despart de el? dar cum sa ma despart de el?
funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Nu te respecta absolut deloc. Nu este exclus ca el sa fi stiut ca tie iti place de el si sa se fi combinat cu tine asa...de amuzament.
Parerea mea sincera si sfat pe care l-as da oricui : respecta-te si nu permite nimanui sa te injoseasca asa!
Lasa-l! Oricum o sa aiba un soc si nu o sa inteleaga. Si lasa-l fara prea multe explicatiiwinking Ii spui pur si simplu ca s-a terminat din motive de nepotrivire de caracter laughing, zambesti, spui pa si pleciwinking

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru Vix999):

Prieteni lui spun ca ma iubeste si el lafel...d.ar nu prea se vede il iubesc foarte mult nu prea as vrea sa ma despart de el

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iti trebuie multa minte pentru a afirma ca dupa doua saptamani iubesti un baiat care e cu mana pe fundul si pe sanii prietenei tale ( si ei nu-i prea place, nu?) si cu ochii pe alte fete. Intrebarea "cum sa ma despart de el?" e geniala.

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru neutrino):

Nu nu ii place...chair a reactionat i-a dat mai multe palme dar...si da il iubesc sa stii il iubeam dinainte

| neutrino a răspuns (pentru punkgirlloveyouzbang):

Ana are mere. MInte nu are.

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru neutrino):

Aoooleeeeu ma lasi?

| aryenutzaa a răspuns:

Acest baiat nu te merita. Daca te iubea nu facea asa ceva si mai ales cu prietena ta, iar in fata prietenilor nu isi schimba comportamentul. Sfatul meu e sa ii spui direct ce te deranjaza. Decizia o poti lua doar tu nu iti poate zice nimeni sa il lasi sau sa ramai cu el.

| sabinabujor2 a răspuns:

Draga,daca ai un iubit, si daca te iubeste nu ar trebui sa faca asta in fata ta. Daca face asta inseamna ca nu l-ai ales bine.Stiu ca despartirea nu suna chiar asa de bine, dar asta e.Stii tu cum sunt baietii si ca vor sa se dea mari, si poate de-asta face ce face, dar nu e bine. Vorbeste cu el si spune-i ce simti. Poate te va intelege.

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru sabinabujor2):

I-am mai spus ca ma deranjeaza faza cu fetele iar el spune ca le face in gluma...

| sabinabujor2 a răspuns:

Daca i-ai spus ca te deranjeaza, iar el a spus ca o face in gluma taunci, scuza-ma, dar nu te joci cu sentimentele cuiva, si sa stii ca nu meriti asta.Mai sunt mii de baieti in lume.Gandeste-te bine la asta.

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru sabinabujor2):

Sabinabujor2 cum sa-i spun? ce sa-i spun?

| memento a răspuns:

Sa il pocnesti. Poate ii intra mintile in cap.

| Maya2014 a răspuns (pentru memento):

Nici o sansa! In cel mai bun caz ar injura-o iar in cel mai rau ar lua-o la bataie.Nu m-ar mira, pentru ca dupa spusele fetei se comporta ca un marlan.Astia nu au leac :-J

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru Maya2014):

Maya1993 pe cine sa injure si sa ia la bataie?

| Maya2014 a răspuns (pentru punkgirlloveyouzbang):

Pe tine, daca ii dai palme.

| Roby_Ladar_1999 a răspuns:

Inseamna ca sta cu tine doar asa! si ar trebui sa te desp de el... varianta 2 ar fi ca vrea sa te testeze!