Nu te respecta absolut deloc. Nu este exclus ca el sa fi stiut ca tie iti place de el si sa se fi combinat cu tine asa...de amuzament.
Parerea mea sincera si sfat pe care l-as da oricui : respecta-te si nu permite nimanui sa te injoseasca asa!
Lasa-l! Oricum o sa aiba un soc si nu o sa inteleaga. Si lasa-l fara prea multe explicatii Ii spui pur si simplu ca s-a terminat din motive de nepotrivire de caracter , zambesti, spui pa si pleci
Prieteni lui spun ca ma iubeste si el lafel...d.ar nu prea se vede il iubesc foarte mult nu prea as vrea sa ma despart de el
Iti trebuie multa minte pentru a afirma ca dupa doua saptamani iubesti un baiat care e cu mana pe fundul si pe sanii prietenei tale ( si ei nu-i prea place, nu?) si cu ochii pe alte fete. Intrebarea "cum sa ma despart de el?" e geniala.
Nu nu ii place...chair a reactionat i-a dat mai multe palme dar...si da il iubesc sa stii il iubeam dinainte
Ana are mere. MInte nu are.
Aoooleeeeu ma lasi?
Acest baiat nu te merita. Daca te iubea nu facea asa ceva si mai ales cu prietena ta, iar in fata prietenilor nu isi schimba comportamentul. Sfatul meu e sa ii spui direct ce te deranjaza. Decizia o poti lua doar tu nu iti poate zice nimeni sa il lasi sau sa ramai cu el.
Draga,daca ai un iubit, si daca te iubeste nu ar trebui sa faca asta in fata ta. Daca face asta inseamna ca nu l-ai ales bine.Stiu ca despartirea nu suna chiar asa de bine, dar asta e.Stii tu cum sunt baietii si ca vor sa se dea mari, si poate de-asta face ce face, dar nu e bine. Vorbeste cu el si spune-i ce simti. Poate te va intelege.
I-am mai spus ca ma deranjeaza faza cu fetele iar el spune ca le face in gluma...
Daca i-ai spus ca te deranjeaza, iar el a spus ca o face in gluma taunci, scuza-ma, dar nu te joci cu sentimentele cuiva, si sa stii ca nu meriti asta.Mai sunt mii de baieti in lume.Gandeste-te bine la asta.
Sabinabujor2 cum sa-i spun? ce sa-i spun?
Maya1993 pe cine sa injure si sa ia la bataie?
Pe tine, daca ii dai palme.
Inseamna ca sta cu tine doar asa! si ar trebui sa te desp de el... varianta 2 ar fi ca vrea sa te testeze!
Bananacantareata87 întreabă: