Se comporta urat cu mine tipul respectiv, prima si ultima oara cand m-a vazut m-a luat la misto si de atunci nu am mai vrut sa ma vad cu el. Prietenul meu nu a avut nicio reactie in acel moment
Este evident domnisoara ca tu nu sti de gluma, esti frustrata si rigida. daca din cauza unui misto tu nu mai vrei sa te vezi cu prietenul lui, ai o problema grava la cap. revizuiesteti comportamentul
Eu cred ca nu e bine ca în cuplu sa va interziceți lucruri. Poți discuta cu el si daca simți ca îl influențează negativ atunci sa i spui sa fie atent, dar dacă e ceva concret nu ca ti se pare ție
Da, eşti exagerată şi se va răci mai mult ca sigur relaţia dacă nu îi respecţi nevoile.
Chiar asa deranjanti sunt prietenii lui?
Uneori prima impresie ne înșală, eu cred ca ar trebui să te apropii foarte mult de ei si sa-i cunosti cat se poate de bine si abia dupa vei sti exact ce este de facut. Între iubitul tău si acel cuplu este ceva mai mult decât o relație de prietenie?
Poti foarte simplu sa iesiti impreuna si astfel sa nu te mai deranjeze ca el iasa fara tine. Faptul ca iti este de ajuns doar el si ca ii desconsideri prietenii o sa aiba efecte atat pe termen scurt cat si lung. Nu va izolati de ceilalți pentru ca va faceti voua rau, fiti fiinte sociale si o sa fie mai bine.
beausingurlamasamea întreabă: