| Thesimplecat a întrebat:

Sunt de aproape 2 luni cu un baiat si avem 14 ani amandoi. El este timid si rusinos la scoala abia vorbim dar prin mesaje este schimbat total adica imi spune orice are in minte. Pe mine ma ingrijoreaza totusi ca vorbim mult despre sex chiar daca nu avem de gand sa o facem. Si el pare super serios cand ma intreaba despre asta. Alta problema e ca nu este deloc interesat de alti baieti. De exemplu o fata i-a zis ca crede ca eu plac alt baiat si el i-a raspuns meh ce sa ii faci asta e. Mi se pare ca e implicat in relatie dar imi e ca suntem impreuna doar ca sa se simta el iubit si sa aiba cu cine sa discute despre sex si sentimente. Oferiti-mi sfaturi va rog! Ce inseamna asta? Ofer funda multumesc!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cica sa cauti un baiat normal? un gay sau un asexual., e super normal sa vb despre sex, despre nunta, copii vrei sa vb? e la pubertate dorinta sexuala e foarte mare asa ca e normal va puteti cunoste mai intim nu vad unde e problema., nu vb de sex de atingeri etc., multi vad ca il considera imatur pai la 14 ani cum sa fi? negam adevarul vad, noi vb cu voi pentru sex asta e scopul unui mascul.

| Thesimplecat explică (pentru RAY):

Da nu ziceam de atingeri noi doar vorbim dar nu a venit vorba sa facem ceva

| RAY a răspuns (pentru Thesimplecat):

Ceea ce e foarte ok nu vad unde e problema in asta

| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, nu stiu ce puteti discuta voi la 14 ani despre sex, cand nici unul din voi habar nu aveti cu inseamna sexsi cu ce se manaca sexul.
Eu spun ca baiatul are o obsesie, daca asta este singurul subiect care-l intereseaza si poti sa-i dai papucii, cautandu-ti unul mai normal, fara obsesii, care sa vrea sa iasa cu tine, sa va plimbati, sa vorbiti chestii mai normale, copilaresti, pentru varsta voastra.

| SG1995 a răspuns:

Incearca sa i te deschisi si tu, vezi cum reactioneaza.

| BeatriceL90L a răspuns:

In primul rand inseamna ca esti o buna ascultatoare sau cel putin asta simte el. E ok sa simta ca poate vorbi cu tine despre asa ceva. O alta varianta ar putea fi cea de a te influenta spre exemplu. De a te face cirioasa. Parerea mea este ca totusi esti inca destul de naiba la aceasta varsta. Baietii la varsta asta gandesc altfel. Sunt atrasi de tot ceea ce nu ar fi de nasul lor. Ei isi imcep aceasta esperienta putin mai repede decat fetele si-atunci este normal sa le fie gandul mereu la asa ceva. Asta nu inseamna ca sunt mTuri. Maturi in adevaratul sens al cuvantului vor fi abia pe la 20 de ani. Iti recomand sa ramai prietena lui si discutati in continuare dar parerea mea este ca pentru sex iti ramn la dispozitie urmatorii abi. Mai asteapta. Asa vei vedea daca prietenia voastra va continua sau nu. Nu doresc sa iti tulbur gandurile si aa crezi ca de fapt nu vrea altceva decat sex dar gandeste-te ca poate fi chiar asa.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru BeatriceL90L):

Wow-WOW! Fetele isi incep viata sexuala mult mai devreme decat baietii ( in mod gresit fac asta ). Alimentatia plina de hormoni le impinge. Vezi bine cum sunt de dezvoltate si ca au ciclu inca de la 9-10 ani. asta ce inseamna?