| Darkangel13 a întrebat:

Sunt de cv timp am tot vb cu o fata. e in acelasi liceu cu mine. Doar ca am vb mai mult prin smsuri, la telefon.sau pe net. Cand o vad imi zambeste. Din tot ce am vb pana acum cu ea mi-am cam dat seama ca ma place( sper sa nu ma insel). Problema e ca si eu i-am zis ca o plac, doar ca nu stiu cum sa-i dovedesc asta. Chiar daca e in acelasi liceu cu mine, nu ne prea vedem. Sau cand ne vedem mai e cu ink vreo 4 fete langa ea si mi-e greu sa vb cu ea. Poate sunt putin timid, doar ca vreau sa imi incerc sansa si nu stiu cum. Ce sa fac? Probabil ea ma crede un prefacut (genul acela care o vrajesc pe net si cand o vad nu-i arat nici cel mai mic semn de interes).

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate inca nici tu nu sti ce vrei...invita fata undeva ca, sa puteti vorbi fara sa va conturbe cineva[prieteni/colegi]

| MasterOfDisaster a răspuns:

Sun-o sau trimite'i un sms si invit'o in parc. Sa fiti doar voi doi. Si atunci spune-i ce simti pentru ea.

| neutrino a răspuns:

Pana leaga ea e relatie reala cu alt coleg, poti folosi linistit calculaorul.

| Vix999 a răspuns:

Stii ca viata ta continua si dincolo de gardul liceului nu? Si e chiar mai indicat ca astfel de "declaratii" sa aiba loc fata in fata, undeva in afara liceului.

| Mlov3u4ever a răspuns:

Mai bine intreab-o daca vrea sa iasa k tine ..dovedeste-i k o iubesti astfel s-ar putea sa o pierzi.Bafta!happy

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Flori,ciocolata,cina romantica, film
o chemi prin sms ca e ceva urgent ce nu se poate vb la tel o chemi intr-un restaurant mancati si mergeti la film

| yubyta123 a răspuns:

Zii ca vrei nsa vorbesti cu ea la sfarsitul saptamanii ca asa nu va mai intrerupe nimeni, scoate-o la o plimbare si i-ai si o floare care ii place ei cel mai mult, fii tu insuti si sincer si cred ca isi va da seama ca nuo minti