Varsta nu conteaza, nu are importanta.eu zic ca ai sanse cu baiatul asta, da semne ca i-ar putea plae de tine.mai asteapta un timp si vei vedea tu ce se intampla. poartate normal si incearca sa va intalniti cumva voi doi.cheama-l la tine sa te ajute cu o tema pe care nu ai inteleso sau ceva de genu. dac nu accepta nu inseamna ca nu te place ci doar ca nu-i un "bun" elev si sa stii ca nici daca nu te place nu e sfarsitul lumi, dar nu renunta la el panain ultima clipa. Flirteaza cu el, dar sa nu atragi intentia multora din jurul tau ca de ex:prieteni lui, vecini, etc.sca daca te supy pe mine asta ii parerea mea si scuze pentru greseli
Sincer daca e adevarat ce ne-ai spus tu este posibil sa simta ceva pentru tine. dar in ziua de azi pe toti ii intereseaza formele si chestii de genu
nu e nimic ca e mai marer decat tine cu 3 ani sincer mie mi se pare ca asa este cel mai bine
succces
Heii :* de ce te doare cel mai mult ca este cu 3 ani mai mare ca tine? nu inteleg si da sunt sanse ca el sa te placa dar ar fi imi bine sa incerci sa mergeti o data numai voi doi afara sa vezi cum se comporta cu tine cand sunteti doar voi si iti vei da seama atunci
Nu e o problema varsta! si daca zice chestii legate de status tau cu te iubesc sigur simte ceva el o zice in gluma si asteapta reactia ta. parerea mea te place. dar daca vrei ceva mai mult cu el chemal odata doar pe el afara si vezi ce se intampla
Am vazut ca ati intrebat despre problema cu varsta. pai prietenii care stiu despre el spun ca este prea mare. si de aceea m-i se pare cam 'nasoala' situatia.
Remusopen întreabă: