| YukiLove a întrebat:

sunt destul de depresiva azi, adica cel mai important secret al meu a fost dezvaluit intregii clase acum cateva saptamani, acesta fiind faptul ca imi place de unul din colegii mei, de atunci nu am mai fost in stare sa vorbesc cu el, am impresia ca ma evita, flirteaza cu toate fetele din clasa in afara de mine, si se enerveaza de fiecare data cand cineva din clasa mentioneaza asta, dar cand nu-i niciunul din acei colegi prin preajma, ma saluta, vorbeste cu mine si imi zambeste, nu stiu ce sa mai cred. Sunt foarte trista si de cateva zile imi tot vine sa plang, vo rog mult, niste sfaturi, niste pareri, dau funda.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Place alt baiat, daca asta nu are 'bile' destul de tari incat sa recunoasca ca-i place si lui de tine. Om cu doua fete...

| pyma a răspuns:

Nu e nimic rușinos în a plăcea pe cineva. Și dacă știu și alții ce, mare brânză. Ascultă-l pe Zenithf, că bine zice.

| Delicacy a răspuns:

Eu cred că este doar politicos cu tine, nimic mai mult.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Se comporta asa pentru ca si lui ii este rusine prindel odata singur si vorbeste cu elhappy

| CLDaraBomMinzy a răspuns:

Sunt sigură că și el te place, dar nici el nu vrea să recunoască asta! happy

| nuantainchisa a răspuns:

Nu stiu daca tu crezi ca tine la tine, eu unul nu. Incearca sa-ti faca in ciuda, sa te enerveze in asa fel incat sa tii mai mult la el.

Sfatul meu? Trateaza-l cu indiferenta, chiar daca e greu. Se va trezi la realitate.

| YukiLove explică (pentru nuantainchisa):

N-am crezut ca ma place de la bun inceput, din contra am impresia ca ma uraste si ca-l enerveaza faptul ca mie imi place de el.

| Daniel_Cimpan_1990 a răspuns:

Probabil ca i e rusine sa vorbeasca cu tine. Daca cand nu e nimeni in preajma te sluta, ia-ti inima in dinti si vorbeste.

| Bibicuu a răspuns:

Probabil se comporta asa deoarece ii este rusine de colegi, poate crede ca vor rade de el si de aceea vorbeste cu tine doar cand sunteti mai mult singuri.Incearca si tu sa il iei de o parte si sa il intrebi de ce se comporta asa...

| YukiLove explică (pentru Bibicuu):

Tineam acest secret ascuns de mai mult de un an, dar oricum si inainte sa se afle, cand eram aproape unul de altul atmosfera din jurul nostru era destul de ciudata, ne evitam privirile, si nu prea puteam vorbi daca era lume in jurul nostru.