Place alt baiat, daca asta nu are 'bile' destul de tari incat sa recunoasca ca-i place si lui de tine. Om cu doua fete...
Nu e nimic rușinos în a plăcea pe cineva. Și dacă știu și alții ce, mare brânză. Ascultă-l pe Zenithf, că bine zice.
Se comporta asa pentru ca si lui ii este rusine prindel odata singur si vorbeste cu el
Nu stiu daca tu crezi ca tine la tine, eu unul nu. Incearca sa-ti faca in ciuda, sa te enerveze in asa fel incat sa tii mai mult la el.
Sfatul meu? Trateaza-l cu indiferenta, chiar daca e greu. Se va trezi la realitate.
N-am crezut ca ma place de la bun inceput, din contra am impresia ca ma uraste si ca-l enerveaza faptul ca mie imi place de el.
Probabil ca i e rusine sa vorbeasca cu tine. Daca cand nu e nimeni in preajma te sluta, ia-ti inima in dinti si vorbeste.
Probabil se comporta asa deoarece ii este rusine de colegi, poate crede ca vor rade de el si de aceea vorbeste cu tine doar cand sunteti mai mult singuri.Incearca si tu sa il iei de o parte si sa il intrebi de ce se comporta asa...