Sincer! Ai procedat foarte bine. Daca el se comporta asa cu tine si a uitat atat de repede o perioada lunga de timp alaturi de tine inseamna ca nu te-a iubit si pretuit.Parerea mea este ca ti-ai irosit 3 ani din viata cu el. Poate ca TU il iubeai dar el nu cred ca o facea.Si eu am relatie la distanta de 1 an dar niciodata nu i-am facut asa iubitei mele.Parerea mea este ca nu trebuie sa renunti la studii si la statul in Italia unde sigur este mai bine decat in Romania, pentru un asemenea specimen.Meriti ceva mult mai bun. Si iubita mea a facut la fel ca tine cu identitatea mi-a zis dupa 3 luni de relatie si uite tot suntem impreuna. Deci trage tu concluzie din asta. Bafta. Sper ca te-am ajutat. :*
Uau, adevarat roman aici.
ce pot sa zic, un papa lapte.tu vii de la naiba cu carti pentru el si el ce face.te uita cat ai zice peste. vezi ce rai zicem noi cand sunt parinti cand ne ziceau la varsta asta sa lasa ~dragostea~ si sa alegem cartea... stiau ei ce zic. alta data gandeste-te de 2 ori inainte sa faci ceva la fel de prostesc... restul raspunsului citesti mai sus, nu-i nevoie sa repet. ai grija alta data!
Chiar daca ati avut o relatie mai mult."superficiala" (nu vreau sa sune rece atata timp cat tu sustii ca-l iubesti,dar nu am gasit alt cuvant mai potrivit) totusi trei ani sunt trei ani. E oarecum normal sa se plictiseasca, din cate am inteles voi nu v-ati intalnit niciodata si la varsta voastra nu cred ca o relatie pe internet ii e de ajuns. Tu poate il iubesti dar daca vreodata el te-a iubit nu cred ca mai simte la fel. Cel mai bine e sa te retragi, nu e o relatie "sanatoasa" Tu erai dispusa sa vii inapoi in tara, intr-un alt oras, doar pentru el iar el se pare ca a tintit spre cevamai..palpabil. Nu se merita, parerea mea. O sa-l uiti in timp deocamdata cred ca ai procedat foarte bine.
P.S. conversatiile in legatura cu marea. sunt chestii normale intre baieti.Doar stii cum sunt ei, mai orgoliosi (unii prea orgoliosi). Oricum nu trebuia sa te superi de la atata lucru
Stau ca prostul si ma minunez ca sunt altii si mai si decat mine cum "mama lui proces verbal", tu fata la 19 ani sa te lasi atrasa de lumea virtuala? Ai procedat foarte bine si daca ai fi langa mine ti-as saruta mainile in semn de respect, asta pentru ca ti-a venit mintea la cap
Da... pe vremea aia aveam 16-17 ani, abia descoperisem acel joc si imi placea, pentru ca imita viata reala... Multumesc, totusi.
Pai e foarte lunga povestea ta, dar de aia a fost facut acest site ca sa ne ajutam intre noi..pai nu este neaparat dragoste deoarece voi doi nu v-ati vazut nu ati stat aproape unul de altul, etc. mie mi se pare putin "nebunesc" ca sa spun asa si sper sa nu te superi pe mine, dar nu e ok sa pleci de langa familie mai ales ca ai spus ca te aflai in Italia si sa mergi la el in Iasi. iubirea nu are distanta, iar el daca ar fi stiut asta ar fi asteptat ori cat de mult ar fi trebuit pana sa va intalniti si sa incepeti o relatie adevarata(daca ar fi tinut la tine), iar eu ca si baiat sincer prin acele cuvinte spuse de el "din cauza ta nu am avut nicio relatie" (sau ceva de genu) a sunat ca si cum ar fi vrut sa spuna : din cauza ta eu nu pot avea pe nimeni si esti ca o lipitoare pentru mine si vreau sa ma lasi impace(sper sa nu fiu prea dur)..concluzia mea este ca mai bine il lasi impace ca poate vei intalni pe altcineva mai bun ca doar sti cum se spune "tot raul spre bine".te pup si iti doresc noroc in dragoste ..bafta!:*